חובה לקרוא !!!!

michaeln

New member
חובה לקרוא !!!!

אני יודע שרובכם אומרים או לפחות חושבים שדכנים ?? כבר היינו כבר ניסינו כבר מיצינו אבל .... טוב האמת אין לי איך לשכנע אתכם אבל תנסו , מומלץ מאוד !! ויהי רצון ותמצאו את הזיווג ... ויהי רצון ויתקיים בי הכתוב `` כל המבקש את חברו והוא זקוק לאותו דבר נענה תחילה `` :) נ.ב. מי שלא מבין על מה אני מדבר שיקרא את ההודעה הקודמת שלי !

שיינדי

New member
אז בכל זאת הוא התעלם ממך,ואתה שתקת??

בס``ד אתה יודע מה ? שכוייך ! הוא בעצם הראה לך שאתה סוג ב` וקשה יותר יהיה למצוא לך שדוך ואתה בטובך מציע אותו בתור שדכן מעולה,אין לי מילים חוץ מאשריך צדיק, או ! וכאן קמה הסתברות שניה שאתה בעצם מציע אותו ודואג לנו אבל שורה תחתונה ``יהי רצון שיתקים ב י הכתוב..`` ועל זה נאמר פחחחח... ואם עדיין לא הבנת אז אני תוקפת את זה שהתנדב השדכן טוב הלב לפרוס לבחור החרדי הטהור(ויד ראשונה) את מגוון נשותיו הצנועות והנאוות ואילו לך לא היתה לו אפילו אחת לעידוד ?? אז מה יהיה אם אני יילך אליו והוא לא יפרוס לי את מגוון בחוריו הנאים,הצדיקונים והמבוקשים, כי אני אולי לא יעמוד בקריטריון של החרדית המצויה(וכן הרצויה) ??? אני לא יוכל לשאת את העלבון הזה.. אבל אני מתפללת עליך ועל כל רווקי/ות הפורום מי יתן ותמצאו את בחירת לבכם כדיי..שיתקיים בי הכתוב כל המתפלל על חברו נענה תחילה (פחחחח) חולה עליכם באמת אבל..(כבר לא התמכרות ,מחלה!) ביי אני.

למעלה