חובה לקרוא!

סלולרית

New member
חובה לקרוא!

אם אני אתה בגלל שאני אני ואתה אני בגלל שאני אתה אז אני לא אני ואתה לא אתה!! אבל אם אני אתה בגלל שאני אני ואתה אתה אז אני אני ואתה אתה...!!! מוקדש לכל אלה שמנסים לחקות אנשים אחרים מכל סיבה שלא תיהיה תחשבו על זה וקחו מסקנות!

אהליבמה

New member
תיקון טעות

המשפט המקורי הולך ככה...: ``אם אני-אני כי אתה-אתה, ואתה-אתה כי אני-אני, אז אני לא אני, ואתה לא אתה... א-ב-ל! אם אני-אני כי אני-אני, ואתה-אתה כי אתה-אתה, אז אני-אני ואתה-אתה`` ואם זכרוני אינו מטעני, המשפט שייך לרבי מקוצק.

ST

New member
גם אני מכירה את זה איך שאהליבמה כתבה...

אבל יכול להיות שיש לזה כמה גרסאות.

אהליבמה

New member
שאלה (תמימה) B-()

ניסיתי לקרוא שוב ולחשוב אולי באמת זה נוסח שונה לאותו המשפט... ניסיתי-וכשלתי בניסיוני הנ``ל. כתבת שם ככה: `` אם אני אתה בגלל שאני אני ואתה אני בגלל שאני אתה אז אני לא אני ואתה לא אתה!! אבל אם אני אתה בגלל שאני אני ואתה אתה אז אני אני ואתה אתה...!!! אז איך אני יכול להיות אתה? ואיך אתה יכול להיות אני? ואחרי שאתה אומר שאני אתה, ושאתה אני, אז בטח שאני לא אני ואתה לא אתה.. מה החידוש? ואם אני אני, אז איך יכול להיות שבגלל זה אני אתה ? משהו כאן לא מסתדר לי.. מבחינה הגיונית גרידא (ואני עומדת על עמדתי, שהגירסא שהבאתי מקורית.... ) (מה אני מתעכבת על שטויות??? אהלי, רוצי לסדר את החדר!!! -נו, טוב... ) ביי!!! :p

למעלה