חובה לקרוא... B-()

Scooter3000

New member
חובה לקרוא... B-()

כתבה חדשה ומדהימה ב- ISAYERET על פעילותיהם של היחדות המיוחדות הישראליות בזמן מלחמת המפרץ... מעניין מאוד.. השאלה היא, האם הכתבה נכונה או לא....

Casus Belli

New member
יפה!

אין לי מושג איך לא נתקלתי בכתבה הזאת, ואין לי מושג איך מצאת אותה אבל אכן כתבה מעניינת. אפילו מאוד. לפי דעתי היא נכונה... הם לא ממציאים סיפורים סתם ככה (למרות שאלו סיפורים מאוד ``עשירים`` במידע). הגיוני שהם קצת ניפחו את העניין או הגזימו בתאורים, אבל במקרה שהכל אמת: אני מאושר שיש לנו את צה``ל!

liorle1

New member
באמת כתבה מדהימה!!!

נו לפחות יוני ושאר צוות 6 בטח מאושרים היחידה שלהם מככבת שם בהרחבה. בדיוק שאלתי את יוני על הנושא לפני כמה ימים. באמת יפה לפעול בעירק ככה מתחת לאף גם של העירקים וגם של הקואליציה. תארו לכם איזה בלאגן היה קורה אם בטעות צוות ישראלי כזה היה מתגלה...

avipe

New member
אנשי כומתה אדומה....

תגובות לגבי הכתבה מאנשי מגלן?

אין תגובה ;-p

לא קראנו, ולא נקרא, ואין לנו בכלל אינטרנט! וגם אוכל אין לנו כאן קיביניראבק זה כבר לא מצחיק!!!! אנחנו כבר אוכלים פירורים של בייגלה!!! פעם אחרונה שאני מתנדב להשאר בבסיס לארגון ציוד... ** הפגז

liorle1

New member
מה הקשר?

אולי תענו תשובה רצינית? מעניין לשמוע את דעתכם על המבצע שלפי הכתבה מגלן לקחה בו חלק נרחב.

avipe

New member
עזבו

אני לא באמת מצפה שתתנו תגובה על כזה דבר....... אהה ארציתי להגיד לכם שכרגע אכלתי פיצה בת זונה....:)

Casus Belli

New member
חחחח....מוזר....

הם לא צינזרו לך את הקללה... בדרך כלל הם שמים *יות.

למעלה