חובה להיכנס!!!!!!!!!!

~~The Best~~

New member
חובה להיכנס!!!!!!!!!!

אני ממש חדשה בפורום הזה ונכנסתי כדי לבקש ממכם עזרה לא מזמן התחלתי להעריץ רוק בעיקר רוק כבד ואני לא מכירה להקות ושירים יפים חוץ מהלהקות המפורסמות כמו מטליקה או נירבנה אתם יכולים להמליץ לי על שירים יפים לכתוב באנגלית את שם השיר והלהקה שמבצעת אותו אני הודה לכם מאודה בתודה מראש --לנה--

wiz

New member
אממ.....

אני אמליץ לך על אחד טוב של רוק מתקדם: Dream Theater - Images & Words. דיסק פשוט מעולה, שאנ יממליץ לכל אחד... ברור שיש המון דיסקים אחרים טובים שכדאי שתשמעי, אבל זאת ההמלצה שלי להתחלה... אני התאהבתי בדיסק הזה...

jason newsted

New member
לדעתי..

זה יהיה כאן קשה להמליץ כי לכל אחד יש כאן טעם שונה, אחד שומע מתקדם אחד שומע ט´ראש אחד שומע דת´ אחד שומע בלאק.. בכל מקרה אם כבר דיסק טוב אז fear of the dark של איירון מיידן..

JOE KALIBER

New member
ועוד משהו שאולי תאהבי ...

גם כמישהי שמתחילה לשמוע וגם אם היית שומעת כבר הרבה זה BLACK SABATH המלצות לשירים שלהם- WAR PIGS, IRON MAN, CHILDREN OF THE SEA, PARANOID

epitaph

New member
מממ...

Led Zeppelin - Stairway to heaven Deep purple - Smoke on the water Jimi hendrix - all along the watch tower kiss - detroit rock city nightwish - wishmaster pink floyd - wish you were here king crimson - epitaph
orphaned land - like fire to water זה מה שעולה לי בראש עכשיו...

למעלה