חובבי שירלי לילו

d@r121

New member
חובבי שירלי לילו

הבנו את תחינתכם להוספת לילו לרשימת הסלבס (ובלעדי הרשימה הזו היא לא סלב?) אבל אם תתחילו להציף פה בבקשה להכניס אותה לרשימה, ההודעות פשוט יימחקו (כן, דיאבולו. אני מדבר עליך!). חג שמח.

איזה סלב ואיזה בטיח...

זמרת בינונית שמקדישה יותר צומי למניירות המגוחכות שלה ולחיוכים מזוייפים (היא מתחרה עם אגם רודברג בתואר "החיוך שאינו נגמר", או שזה רק נדמה לי?). אם היא סלב, ככה נראית מדינתו. בעצם... כך נראית מדינתנו. חבל.

diablo777

New member
אם לאנשים במדינה שלנו מפריע

לראות חיוכים ואנשים שמחים אז באמת נראית מדינתנו????????

הלו הלו!הנקי פנקי!מהר לפה

תדבר יפה שאתה מדבר על שירלי!מבין!?!?! היא זמרת מעולה והיא שרה מדהיםםם!יש לה חיוך מושלם!! יא קנאי!לך מפה!

הלו הלו תתחיל להרגע ומהר../images/Emo46.gif

י'קנאי אחד!!!!! לפני שאתה מתחיל לרדת על אנשים שאתה אפילו לא מכיר אז תחשוב טיפה!!! שירלי היא בנאדם מ-ד-ה-י-ם! ואם היית פוגש אותה לא היית מרשה לעצמך להגיד דבר כזה עלייה! ואם כבר ככה נראית מדינתנו בגלל אנשים כמוך! הלוואי שלכל האנשים במדינה הזו היה אופי כמו של שירלי!

שירלי היא האדם הכי אמיתי בעולם

אם היית מכיר אותה או מדבר איתה חצי דקה היית כבר נשבה בקסמיה ומבין את זה. יש לה קול איכותי ושמיימי, נוכחות כובשת והופעה מהפנטת ומקסימה. היא זוהרת מבפנים ומבחוץ ואני פשוט מרחמת עליך ועל שכמותך... ומדינתינו הייתה חולמת להיות כה יפה, טובה , אנושית והגונה... בעסה שבגלל אנשים ציניים ומרושעים כמוך היא נראית....בעעעעע על הפנים. טוב שיש קרני אור כמו שירלי!

diablo777

New member
הוא פתאטי??????

אתה מנסה לעשות מדינה יותר טובה עם אופי מסריח כמו שלך?

d@r121

New member
שיהיה במזל

העיקר שכל פסטיבל הכנס-את-שירי-לילו-לרשימת-הסלבס הסתיים.

diablo777

New member
הסתיים הסתיים

למרות שחשבנו לעשות פסטיבל החלף-תמונה-של-שירלי-לילו-ברשימת-הסלבס.... חחח נודיע לך..

יששששששש הגיע הזמן באמת!

תודה למערכת שסוף סוף הוספתם אותה! ודיאבלו צודק! צריך עכשיו להחליף תמונה!

1shiran1

New member
יש לי מילה אחת להגיד

ישששששששששששששששששששש!!!! שתי מילים: מגיע להההה!!!!!

למעלה