חובבי סקנדלים!

Alexa Zoom

New member
חובבי סקנדלים!

אני חדשה פה! נראה לי מעניין העסק, קיצר מקווה שננאים את זמננו...

SAMAR

New member
ננעים גם ננעים...

שגיאת כתיב אלקסיס מותק...בכל אופן ברוכה הבאה! [סוף סוף הצטרפת!]

omni96

New member
אני לא אוהב סנדלים

אבל בכל זאת את מוזמנת.. מה שמך? מה גילך? מאיפה את? ספרי קצת !

RazAss

New member
ABOUT MY FUCKIN DICK

you're a pussy or what?! מה זה " לא לדבר על זה" (אני יורם) חחחח.... נראה שלא לי שכמה מכם צריכים לבדוק מה יש להם מבעד לתחתונים
אנחנו בפורם מתורבת" fuck that!
אגב תוך כדי שאני כותב את זה הבאתי ביד....

holly shit

New member
אני לא יודעת מה מטריד יותר..

זה שאתה בא לפה לספר על זה או שהפורום מדליק אותך..באמת בן אדם אין לך רמה יש פורומים הרבה יותר שווים, אתה לא מעריך את עצמך. עכשוי, לאף אחד לא אכפת מהז שלך אז תסתום כבר.

אתה לא מבין..

זה לא שאנחנו מעפנים כאלה כמו שאתה אומר.. זה פשוט .. איך אני אסביר את זה.. אנחנו כבר לא בני 13!!

AdShEaTaKoRe

New member
אוקי שמישהו יגיד לי...

של מי התינוק הזה? ומה הוא עושה בפורום שיש בו איסור מתחת לגיל 10?

holly shit

New member
חחחחחחחח בוהנה אתה אידיוט!

חחח הוא שולח לי מסר "אני מקווה שבנת "פורם על רמה" חחחחחחח ומי את לעזאזל שתיקבעי לי אם אני מעריך את עצמי now stick your cock inside " נראה לי שזה יהיה הדבר האחרון שאני אעשה..

Alexa Zoom

New member
ובכן...

כפי שRazAss הראה [בעצם הוא רק אמר טרם הראה...] אין דבר כזה אינטימיות... בכל מקרה קוראים לי אלקסה בנד אני מהולנד, ועליתי לכאן לפני 12 שנה [אני כיום בת כמעת 17], אני מכירה את סמר\סמרה כמו כף ידי [גם היא מהולנד...], וסה"כ אני מאוד בקטע של ג'קאס ושטויות בכלל!

צק צק צק...

12 שנה בישראל ויש לך שגיאות כתיב?! לא בסדר!! קיצר.. ברוך הבא לישראל! חחח ואממם... לפורום

SAMAR

New member
למה לא?!

ספרי עוד קצת עליי...איפה אני גרה, ת.ז...סתם, אלקסיס! את יודעת כמה אני אוהבת אותך, וכמה אני גאה בך שהצטרפת! אהבתי את הטרם הראה...חחח שנון...שאלה לי אליך: מתי את מתכוונת להביא לי את הפוסטר של דיטרויד???

למעלה