חובבי בית צבי למיניהם..

אז לפי מה שאת אומרת,

זה בסדר שאני אלך לפורום כוכב נולד ואבקש מתכונים להכנת עוגות שוקולד, ואחר כך אלך לפורום אופנועים ואדבר על כמה שהבגדים שלי יפים? זכות הביטוי, בכיף ובחופשיות, אבל שתשרשר. כי כשהיא פותחת הודעה חדשה, היא מעבירה הודעה אחרת דף, וכאן הבעיה. אם היא הייתה משרשרת, יש מספיק לאן, לא הייתה שום בעיה. אבל היא לא שרשרה. אם אני אפתח כל יום הודעה ופעם אכתוב לכם על שי גבסו ופעם על הפרויקט של עידן רייכל ופעם על עברי לידר ופעם על הצגת תיאטרון שראיתי, אני רוצה לראות אתכם אומרים לי סבבה תהני זכותך חופש הביטוי.

ayaliar

Well-known member
את יודעת מה ההבדל?

כוכב נולד הוא פורום ותיק ומבוסס עם המון המון כותבים פורום הראל סקעת הוא פורום חדש בהתהוות שמהרגע שהוא נפתח אנשים רק בורחים מפה במקום להצטרף אם היית פותחת בפורום כוכב נולד הודעה על עוגות, סביר להניח שהיתה נמחקת או משורשרת ע"י המנהלים. אבל אני בספק אם היית מקבלת שם משפט שדה. יכול מאד להיות שאף אחד לא היה אומר לך מילה, גם לא המנהלים. אם אתם רוצים שהפורום ימשיך להיות עם 5-10 אנשים, תמשיכי ככה. תתקפי כל בן אדם שמעז להכנס לכאן ולכתוב הודעה לא לפי החוקים |אלוהים ישמור| ככה בטוח שתוך חודש חודשיים את, ועוד 5 אנשים, תכתבו הודעות רק לפי החוקים, כמו חיילים. ואף אחד לא יעצבן אותך עם הודעות לא משורשרות. משום מה לא נראה לי שזו היתה הכוונה של תפוז כשהם פתחו פורום לכוכב הכי גדול במדינה

אמ לחייכנית מקסימה

תדעי לך שאיה צודקת במאה אחוז.... גם כשאני הצטרפתי ולא קראתי לפני זה את החוקים אז די התנפלת עלי...אז קחי ביקורות בסבבה....

הקטע הוא שאני לא התנפלתי עליך.

אני בסך הכל הסכמתי עם אדווה, והיא אפילו לא דיברה עליך באופן אישי. (את מדברת על ההודעה הראשונה שלך, שבה באת לפורום?)

תשמעי

אני חושבת שלבוא ולתקוף כל אחד זו לא הדרך, יש חוקי פורום, שזה במקום כל התקפה שלך, במקום להתעצבן יכולת להזכיר שיש חוקים ולתת למנהלת לשרשר כך יהיה פורום נעים.

®•lior•®

New member
דעתי היא..

שלום,צהריים ט!בים. אני חושב לדעתי,שאם נגיד משהו "פותח הודעה חדשה" או משרשר במקום לא מתאים,לא צריך יישר להתנפל עליו ולהתעצבן עליו,הוא בסך הכל "משתמש חדש" בפורום שלנו,ואני מאמין ש"המשתמשים החדשים" עדיין לא קראו את חוקי הפורום שלנו,אנחנו צריכים לקבל אותם בשמחה,באהבה,ולהגיד "ברוכים הבאים" ולא לקבל אותם בצעקות ובמריבות,ולהשתולל על כל אחד שטעה בפתיחת "הודעה חדשה" או שירשור במקום לא מתאים,אני זוכר שגם אני הייתי משתמש חדש בפורום יישר כשפתחתי הודעה חדשה או שירשרתי במקום אל מתאים,התנפלתם עליי וזה לא הדרך,זה לא נימוסי,המנהלת שלנו (לי) צריכה להעיר להם, ולא כלא חד שרואה את זה יישר מתנפל עליהם,הרי אנחנו בסך הכל בני אדם!! יום מעולה שיהיה
ומקווה שתלמדו..

לא צריך ישר להיתנפל גם שאני היתיי

חדשה פה וכתבתי יותר מידי סימני קראיה החייכנית המקסימה ישר היתנפלה עלי1!!!!

טוב, זה משהו אחר

הסימני קריאה מפרשים אמירות קצת אחרת...יכול להיות שהיא הייתה צריכה לבקש ממך יותר יפה (לא יכול להיות, היא הייתה צריכה לבקש ממך יותר יפה), אבל לא צריך להפגע מזה, קפיש?

אבל אני כן ביקשתי יפה,

את מוזמנת ללכת לחפש, אבל רוב הסיכויים שהשרשור כבר נמחק בגלל מריבה שהייתה עליו עם מישהי אחרת. שכמובן, כמו רבים אחרים, נכנסה לפורום רק כדי לריב.

אני לא יודעת איך דיברת

התכוונתי ממה שהיא אמרה. סליחה אם הבנת אותי לא נכון. ואיזו מריבה הייתה שם?

בדיוק כמוך,

וכמו רבים אחרים, הגיעה מישהי שאף פעם לא כתבה פה, רק כדי להגיד לי דברים ממש מגעילים שמה זה לא בא לי לחזור עליהם עכשיו. וליוש הסכימה איתי לגמרי, אם זה ממש משנה.

מה עשיתי לך?????????

באתי לריב??? הכל ניסחתי בצורה הכי יפה שאני יכולה! כולה הערתי הערה! אני חדשה פה בפורום, הייתי מזמן בפורום כוכב נולד ועכשיו חזרתי מאוסטרליה, וראיתי את הפורום! לא ניסיתי לריב עם אף אחד!

אממ... 2 דברים...

1.לא משנה איך אמרת, עובדה שהגבת על דברים שאף פעם לא פגעו בך. זה כמו שאני אלך לריב עם מישהו בפורום אופנוענים כי הוא אמר למישהו שאני לא מכירה מפגר. השוואה קצת רחוקה אבל העיקרון נשאר. 2.חזרת מאוסטרליה?

תראי, אני לא חדשה בתפוז

אני יודעת איך זה כשאנשים פותחים הודעות וראיתי תגובות קיצוניות במיוחד, את מבינה? ואני לא רוצה שהפורום הזה של הזמר מספר 1 בעולם יהפך לכזה. הפורום נסגר בגלל כל המריבות שהיו שם. 2. כן הייתי ונהניתי

לא היה לי!!!

חחח אבל חזרתי למבחן של 98 באנגלית. לפני הטיול היה לי ממוצע 72, ואחרי אוסטרליה, למדתי כל כך הרבה...

למעלה