חובבים באגמון

mirigami

New member
חובבים באגמון

דיברתי עם חובבים רבים וחלק גדול רוצה להגיע ליום אחד חשבתי שנקבע יום או יומיים שכולם יגיעו וכך לא תתפצלו על כמה ימים אני אדאג ביום הזה להכין פינת חובבים. חשבתי על התאריך: 20 לחודש אוקטובר יום חמישי. ה-20 יהיה יום שקט יותר באגמון. ויום נוסף ב-23 יהיה טקס לקבלת העגורים 60 שנה למותה של סדאקו יש סיכוי ששמעון פרס יהיה אבל בכל מקרה שר התיירות יהיה בטקס. גם ביום זה אנחנו נכין פינה לחובבים. זו הזדמנות לרשום חובבים חדשים ולהרחיב את המועדון שלנו דבר שיאפשר לנו יותר מרחב פעולה. השנה מקוטו ימאגוצ'י מיפן התעניין ורוצה להגיע כאורח הכנס לכל מקפלי הדגמיים המורכבים זו הזדמנות להכיר את האיש שמנהל את origami house ביפן. הוא אוהב לטפח את הצעירים. למי שאוהב דגמים פשוטים יש לו סדרה של ספרים מדהימים של דגמים קלים ונחמדים. זה לא זול להביא אותו אבל אפשרי אז נקבע שני תאריכים המרכזי: 22.10.05 והתאריך השני 23.10.05 אשמח לקבל תגובות

bshuval

New member
אני אעשה מאמצים להגיע

לפחות לאחד משני התאריכים. האם המרכזי הוא ה-22 או ה-23?

זה יום הולדת של הבן שלי

סתם התחשק לי להגיד.. כי אחרי לידה מאוד מסובכת מצאתי את עצמי מקפלת כריפוי בעיסוק. עכשיו כבר כמעט אחרי שנתיים.

mirigami

New member
הפסטיבל

מה יהיה בפסטיבל: ראשית כל הציפורים יהיו קבענו איתם ואני מקווה שהם יגיעו בזמן..... הפסטיבל מתחיל בתאריך: 18.10 ועד 25.10 באגמון החולה הכניסה לאגמון חינם רק האטרקציות עולות כסף. יש שם מכוניות גולף ואופנים להשכרה שאיתם אפשר להסתובב ולצפות בציפורים ,משקפות.סירות ואטרקציות נוספות. יהיו סדנאות אוריגאמי ופינות הפעלה במיתחם העגורים יהיו סדנאות קיטים של עגורים במיתחם השקנאים סדנאות קיטים של שקנאים ובמיתחם עופות המים סדנאות של קיטים נוספים. בכניסה תהיה תערוכת ציפורים וסוכה יפנית עם סדנאות אוריגאמי לקישוטי סוכה. בקיצור יהיה כייף. בתאריך 23.10 יהיה מופע באגמון של זמרת יפנית שתשיר בעברית וטקס שבו ישתתפו ילדים ישראלים ופלשתינאים מפרויקט מקפלים ביחד. הטקס נערך לקבלת העגורים באגמון והשנה 60 שנה למותה של סדאקו הטקס יהיה עם שר התיירות ויתכן לא בטוח (עובדים על כך שמעון פרס ונציגות משגרירות יפן)האוירה תהיה בסגנון יפני ישראלי. תהיה בימים אלו פינת חובבים שישבו ויקפלו להנאתם חובבים ירשמו חובבים חדשים למועדון וימכרו את ספר האוסף הישראלי כדי שנוכל להביא את ימאגוצ'י חובבים שיעבדו בפינת חובבים יוכלו לקבל את אחת האטרקציות ללא תשלום.ה-23 יום הטקס שיהיה מלא וה-20 יום שקט יותר לבחירתכם. רק תודיעו לי מי מגיע באיזה יום!

miriami1

New member
מאקטוטו יאמאגוצ'י - איזו שמחה!

מאד התרגשתי לקורא שמאקוטו יאמאגוצ'י עשוי להגיע. מכיוון שהתחלתי לקפל רק לפני כחצי שנה (?), לא זכיתי לראות את טומוקו פוזה. את ההזדמנות הקרובה לא אפספס! יש לי שני ספרים שלו בנושאי קוסודמות, ואני מאד אוהבת את העבודות שלו. האמת היא שחוץ מקוסודמות אני לא ממש מקפלת שום דבר אחר... האם תוכלי בבקשהל להודיע מתי בדיוק הוא יהיה בארוע? גם אם הוא לא יגיע, אשמח לבוא. לא ברור מתוכן ההודעה מתי את רוצה שנגיע. דרך אגב, האם תהיה פינת יצירה גם לילדים? אשמח לקבל מידע על פרטים פרוזאיים הקשורים לביקור: כמה עולה הכניסה, האם במסגרת הארוע יהיה גם סיורים מאורגנים לצפייה בציפורים, תחנת הטבעה וכו'... איפה אוכלים (ילדים זה שמחה!) וכו'... - או שעלי לדאוג לכל זה בנפרד. מצאתי את הקישור הבא - אגמון החולה - אבל לא הבנתי בדיוק מי היוזם של הפרסום הזה ואיך הוא קשור לאגמון. תודה, מרים

miriami1

New member
מאקוטו ולא מאקטוטו - איות שגוי

איזו בושה.... סליחה!

ycyclop

New member
לא ברורים התאריכים

בתחילת ההודעה מדובר על 20 ו-23 ובסוף ההודעה 22 ו-23 אז מהם השניים האפשריים?? (ל-20 בחודש אני לא יכול להגיע..)

למעלה