חואקין גרילו

La Vela

New member
חואקין גרילו

רציתם רשמים.........אז הנה חזרתי ממהופעה של חואקין גרילו ההופעה היתה עם רקדנית נוספת ששמה רוסריו טולדו שעליה כבר סיפרתי לכם בעבר סגנון ריקוד מאוד מודרני ומאוד יחודי לה, דיי מדליקה לדעתי למרות שהיא מנפצת מוסכמות פלמנקיות של הריקוד אבל עדיין נשארת פלמנקה ( קשה להסביר ). נוכחתי לדעת היום שהיא גם השתתפה בצוות של פאקו פניה בהופעתו בארץ. זו הפעם הראשונה שראיתי את חואקין יליד חרז (דה לה פרונטרה כמובן) ומאוד אהבתי אותו ויש בו משהו שמזכיר את קנאלס בצעירותו. הוא עושה דברים מודרנים ויש בו גם מן ניצוץ של טירוף מדליק כזה. מן הסתם כיליד חרז יש לו בולריאה מדליקה מאוד הם פתחו בטנגוס ועברו לסגריה משותפת עם עיבוד מוזיקלי מודרני ( איך לא) וממש מעניין בהשתתפות קונטה בס וכינור בהרכב המוזיקלי . לאחר מכן רוסריו רקדה אלגריה וחואקין סיים בסולאה שהיתה כולה מרקחה שלא כל כך אהבתי את הכוריאוגרפיה והיה נדמה לי שקשה לו לרקוד לאט את הסולאה ( לפחות באותו יום ) שזה דבר רב חשיבות לטעמי את העיבוד המוזיקלי לסולאה מאוד אהבתי .דיי מהר הוא עבר לבולריאס שחבל על הזמן שבה הוא נתן את מיטבו ומיטב טירופו בסך הכל מאוד נהנתי היה הרבה ARTE

flamenca

New member
נשמע טוב! באסה שאני לא שם...

לגבי רוסריו טולדו - אני ראיתי אותה בפסטיבל ישראל בהופעה של פאקו פניה, והיא באמת מדהימה בעיני - יש לה תנועה נורא מיוחדת ומתמשכת כזאת, היא נורא פלמנקה !!!! אני התרשמתי ממנה מאוד, ואני שמחה לראות שרואים אותה גם במקומות אחרים. האמת היא בהופעה הזאת גם שתי הרקדניות האחרות היו פשוט מדהימות! לה ולה, ח"ח על הדיווחים מהשטח!כל הכבוד!

למעלה