חואנצ'ו אולי תעלו את התמונות העירום שלו פה!!
פ פדריקו בעלי לנצח New member 11/6/05 #2 מודעת אבל מיוחדת שהכנתי!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הכנתי את זה במיוחד למעריצים ומעריצות של פדריקו-זוהי מודעת אבל וזיכרון לזכרו המבורך של פדריקו פריצנוולדן ז"ל.
מודעת אבל מיוחדת שהכנתי!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הכנתי את זה במיוחד למעריצים ומעריצות של פדריקו-זוהי מודעת אבל וזיכרון לזכרו המבורך של פדריקו פריצנוולדן ז"ל.
מ מעיינוש לאב פלורוש New member 11/6/05 #3 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
S shiran232 New member 11/6/05 #4 שאלה אני בונה אתר על חואן ורציתי לדעת אם זה בסדר שאני אשים בעמוד התמונות תמונות שאתם צילמתם(השאלה הזאת מתייחסת במיוחד לתמונות של skaat girl שדואגת להביא לפה הרבה תמונות מ'סיפורי מין'). אז בבקשה תגידו לי אם מישהו מתנגד...
שאלה אני בונה אתר על חואן ורציתי לדעת אם זה בסדר שאני אשים בעמוד התמונות תמונות שאתם צילמתם(השאלה הזאת מתייחסת במיוחד לתמונות של skaat girl שדואגת להביא לפה הרבה תמונות מ'סיפורי מין'). אז בבקשה תגידו לי אם מישהו מתנגד...
C camfels New member 11/6/05 #6 כנסי.... אני המנהלת של האתר של חואני לאס חואנצ'אס..www.las-juanchas.tk ואת התמונות שאני...או נופר אונטע מעלות...אנחנו מבקשות לא לקחת...
כנסי.... אני המנהלת של האתר של חואני לאס חואנצ'אס..www.las-juanchas.tk ואת התמונות שאני...או נופר אונטע מעלות...אנחנו מבקשות לא לקחת...
פ פדריקו בעלי לנצח New member 12/6/05 #13 ל-CAMFELS!!!!../images/Emo46.gif תרגיעי כי לא לקחתי לך שום תמונה ולאתר שלך שום תמונה,ברור לך?התמונה מהאתר הישראלי מהעמוד הראשי בסדר?כנסי ותראי לפני שאת מתעצבנת ויש צועקת...ששש!!
ל-CAMFELS!!!!../images/Emo46.gif תרגיעי כי לא לקחתי לך שום תמונה ולאתר שלך שום תמונה,ברור לך?התמונה מהאתר הישראלי מהעמוד הראשי בסדר?כנסי ותראי לפני שאת מתעצבנת ויש צועקת...ששש!!
פ פדריקו בעלי לנצח New member 12/6/05 #14 אופס אופס אופס סורי לא לך... חשבתי שאת מדברת עליי עם התמונה...סורי סורי סורי!נשמה שלי סורי!סולחת לי?..
אופס אופס אופס סורי לא לך... חשבתי שאת מדברת עליי עם התמונה...סורי סורי סורי!נשמה שלי סורי!סולחת לי?..
נ נופר הפ33ה היחידה New member 11/6/05 #7 נ''ש תמונה מדהימה!!!!!!!!!!! תראו איזו תמונה מושלמת חחחחחחחח האמת על פאביו חחחחחחחחח
C Csaba Szigeti 2005 New member 12/6/05 #9 היי לכולם... תגידו, הרוזן עכשיו יככב בפלוריסיינטה? ומתי העונה הבאה תתחיל, באוקטובר?
C camfels New member 12/6/05 #10 היי!!עונה לך! הרוזן יחליף את פדה ויהיה השחקן הראשי... והעונה תתחיל באוקטובר שנה הבאה...כרגיל..
S Sphinx™ New member 13/6/05 #16 חחחחח זה כמו עם הקוקר ספאניילית והכלב המעורב הזה.. נווו הסרט אווו נכון היפה והיחפן! כן חחח זה כמו היפה והיחפן ^.^ מגניב
חחחחח זה כמו עם הקוקר ספאניילית והכלב המעורב הזה.. נווו הסרט אווו נכון היפה והיחפן! כן חחח זה כמו היפה והיחפן ^.^ מגניב
S Sphinx™ New member 13/6/05 #17 נצל"ש אלגיאן אסטה אן פרובללללללמה http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/camiamami/images/1106200583682.jpg ^.^
נצל"ש אלגיאן אסטה אן פרובללללללמה http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/camiamami/images/1106200583682.jpg ^.^