חה!!!

OFIRB9

New member
חה!!!

אופיר הלכה לקנות וורטואל חדש אז אני הבוס!!! (זו מיני דאאא) קואיצ'י:יופי! בואי נחפש את הקרמבו שהיא החביאה כדי שלא נאכל לפני השינה!! מיני:כן! וחוץ מזה אני אנצל את זה כדי לספר שבקרוב מגיע הפרק הראשון של הפיק הרוח הורודה! יש למה לצפות! לא במקרה זה ההמשך של אש ומיסטי, אבל אופיר בקושי החשיבה אותם כדמיות ראשיות כי אף אחד לא סובל אותם! והיא תוסיף המון דמיות חדשות ואש ומיסטי יהיו רק דמיות התחלה! (אני כל הזמן מבקשת ממנה להרוג את מיסטי) אה כן, וגם קנטה ומרינה של מיכל יהיו שם!!!!!!! קואיצ'י:מצאתי את הקרמבו! בואי נכין קרמבו מחבתים! מיני:יופי! אני רציתי לנסות את זה עם מרשמלו בננה!!!!!!!!!!

moon flower

New member
ולגנוב קרמבו?! מי מיכר אתכם???

אני: *מסתכלת בחשד עם קוג'י שאוכל קרמבו בצד* אתה? קוג'י: הא? *מלקק את הקצפת מהפנים* אני: זה היית אתה נכון? קוג'י: וואלה? אני: קוג'י -.- קוג'י: אמממ... אני חושב שכן ^^ אני: *תופסת את קוג'י בצווארון* איך אתה מעז למכר אנשים תמימים?! קוג'י: קרמבו זה טוב! ^^ אני: *נאנחת* ני משערת... רגע קרמבו? 00 קרמבו! ^^ קוג'י:, הא? *ממשיך לאכול קרמבו*

moon flower

New member
אין פה בעיה של מחסור במקום...

אבל עדיין... לא משנה... מותר לפתוח שרשור חסר תוכן משמעותי לפעמים...

moon flower

New member
אמממ... לא, לא בזה ^^ (כלומר... התנ

תקתי מההצצה והאינטרנט אחרי שקראת לי סוטה...) אבל אתה מנוגד פה לדעות שלי... נה... אני טולקינג נונסנס... ואתה להיות באייסי עכשיו! אה... תודה על המגבת... (עצמות מבריקות על הגב... שעווה נכון?) שחכתי אותה אצלך במתנה (יש לי אוסף שלם X_X), אני בקשר לזה שלפתוח שרשורים שהם אוף-טופיק מדי פעם לפעם... אתה לא סטיליקס או משהוא (הכוונה לעשוי מברזל) אפשר לעגל כללים לפעמים (ובסוף נגמור בתוך בייגלה)... אז... אתה עדיין איתי?

Houndour

New member
../images/Emo32.gif

שיהיה שרשור אוף טופיק אבל לשים את הסימן האגדי
... ואני איתך באש ובמים
!

OFIRB9

New member
אוקי אוף....

כבר חזרתי, (מיני וקואיצ'י לא מקבלים היום קרמבו! מיני:
) מון בבקשה תבקשי מקוג'י שלא ימכר גם את קן צ'אן, הוא רק תינוק וקרמבו זה לא טוב לו, בכל מקרה, הוא יכול לאכול רק את הקצפת ואנשים, מיני רק רצתה להודיע על הפיק החדש, ואני רציתי להודיע משהו חשוב אלה לא באמת אש ומיסטי!!!!!! השיער של "מיסטי" בכלל אדום, והיא בת 15! ולאש יש שיער חום, תבינו! רשמתי אש ומיסטי כדי שתדעו על מה אני מדברת אוקי????? ככה שאני משנה את השמות ברוח הורודה, למישהו יש שמות? עם אלה לא היו אש ומיסטי, היו קוראים את הפיק שלי... קואיצ'י:אפליה! מיני:בדיוק! אני: שקט שנייכם אתם תעירו את קן

moon flower

New member
המממ אז למה אתה מסלק אותי מהמקלחת?!

פעם הבאה אני נכנסת! ואתה לא תעצור אותי *מצטיידר בפותחן קופסאות*

Houndour

New member
מותק, עליי לא מאיימים בפותחנים!

ופעם הבאה את תכנסי, אבל נראה אם תהיה לך מגבת *הי הי הי
*

moon flower

New member
אה כן?!

אז ככה! אני תמיד לוקחת איתי 3 מגבות ספר בנוסף ל-2 הבסיסיות ככה שאין כל סיכוי שבעולם! אבל התאכזבתי ממך... יש יותר מדיי פרווהת בוא נגזוז אותה!!! *לוקחת סכין גילוח*

Houndour

New member
את יכולה לגזוז עד מאה,

גם ככה אין לי פרווה, אני הואנדוור.

moon flower

New member
אה האנדי! לא לפרסם את הפיק שלנו!

ערכתי כמה עדכונים אחרונים ואני ישלח לך, בקרוב בפורום!

OFIRB9

New member
אה חברה.... '_'

נגמרו המושבים בטרמפיאדה... יש לכם שמות!?!!?!?!

OFIRB9

New member
ועכשיו אני תופסת את ההגה כדי להגיד

משפט חכם הדבר הכי לא נעים זה לשים את ההודעה האחרונה בשירשור כשאף אחד לא עונה וזה תמיד קורא לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ):(

למעלה