חה, מעלה בני המשבים. אחרי שכבר דשו בנושא מעלה בני המושבים כמה מוכמה פעמים בפורום, לי יש תמונות!
ע עוף מפה New member 6/10/06 #1 חה, מעלה בני המשבים. אחרי שכבר דשו בנושא מעלה בני המושבים כמה מוכמה פעמים בפורום, לי יש תמונות!
א אורירוש New member 6/10/06 #5 ../images/Emo3.gif היית שם? [זו לא התשובה לחידה הזו שבגיליון של הסנדה?]
F foofi New member 6/10/06 #7 גם אנחנו עשינו את נחל ערוגות. בטיול שנתי שנה שעברה נראה לי... וגם אנחנו התלהבנו זה אכן מגניב
S spraizler New member 6/10/06 #10 יופי! הייתם אז עכשיו תבררו איפה זה ותשלחו את התשובה למייל של העיתון
S spraizler New member 7/10/06 #13 אבל הם צריכים לשלוח את התשובה למייל עם כל מה שנדרש.. שם+שם משפחה, כתובת וכנל
P poisonit New member 7/10/06 #15 סתם לידיעתכם המסלול הזה הרוס בחלקו. בדקתי את העניין הזה עם עוד כמה חבר'ה בטיול שנתי.. אבל יכול להיות שכבר מישהו[גמדים] סידרו תמסלול.. וד"א המסלול מדורג ברמת קושי גבוהה..למי שאוהב אתגרים זה מומלץ!!
סתם לידיעתכם המסלול הזה הרוס בחלקו. בדקתי את העניין הזה עם עוד כמה חבר'ה בטיול שנתי.. אבל יכול להיות שכבר מישהו[גמדים] סידרו תמסלול.. וד"א המסלול מדורג ברמת קושי גבוהה..למי שאוהב אתגרים זה מומלץ!!
P poisonit New member 7/10/06 #17 יאפ בהחלט עליה לא פשוטה! ובהמשך דורש קצת כוח ידים..[על כוח ברגלים אני לא אדבר..]
ע עוף מפה New member 7/10/06 #18 אני כולי התלהבתי ואז אבא שלי כל הזמן ירד על המסלול, הוא אומר שזה דיי הרוב דרדרת וזה ושזה מסלול ממש מחורבן. אבל זין יש מעלה בני המושבים
אני כולי התלהבתי ואז אבא שלי כל הזמן ירד על המסלול, הוא אומר שזה דיי הרוב דרדרת וזה ושזה מסלול ממש מחורבן. אבל זין יש מעלה בני המושבים