חה חה.. פרשת השבוע...

בנגלה

New member
חה חה.. פרשת השבוע...

אל ראטוניקו דה פשריקה...

may55

New member
רטון אייר לטאדרה אסטבה אין

ראשון לציון אין "קניון הבאר" המרקאר פארה פסח אין לחניה קוריו ראטון איו איצ'י און גריטו
אל רטון דה פשריקה אל רטון דה פאשריקה אי לג'אנטה סה ריירון דה מי אי מיאמיגה ממאנדו סטאמפה דה רטונס אין הודו איכס... תרגום: הלכתי לקניות בקניון הבאר ברשל"צ (קניות לפסח) ובחניה רץ עכבר ואני נבהלתי וצעקתי בלאדינו העכבר של פשריקה ... כולם צחקו וחברה שלי שלחה תמונה מהודו עם עכברים...איכס

avielss

New member
[שריקה

יא קיטטס לוקוסא טודוס סולו מירה קה נו טקומה לוס וסטימיינטס לוס רטונס אן מי קאזה לגרדן א קומר אל...סקוטשבריט-כרית יפנית נו מדמנדש פורקה

tsiporganeden

New member
אביאל טו מה דאטס אונה קומאנדה מוי

בואנה מה מאנדארון אל קישור דה אסטו, דקה נו לו אזס? סי איודה מונצ'ו? קרידו ראטונס אס מלאטיאס, (דבר למשל) אס אובליגאדה מנטה קיטארלוס דה קאזה, יו אוי וו אה טאדראר אה אל אצ'ו וו אה קיטאר טודס לאס קוזאס דה קאזה אחוארה פין קה לו וו אה טופאר, נו פואדה סר קה אנטרו אי סה דספארסיו. אישאללה קה אנסינה, אמה נו קרייגו, אי יו אסטו בושקאנדו טיירה דה גאטוס, אל אינסטרומנטו קה מה קונסז'ו ג'ינג'ית לו בושקי אמה נו לו אסטו טופאנדו, מה דישרון ערוץ הקניות, אמה אי אייה נו לו וידה, היידה קרידו דיאה בואנו.

avielss

New member
דיברתי עם בעל חנות גדולה

שממוקם באיזור הרצליה ההוא אמר לי בפשטות "אני אשמח להרוויח עליך אבל המצפון לא נותן לי" המכשיר של הגלים-צריך כמה כאלה בחדר קחו בחשבון שהגלים נעצרים ברהיטים (זה מה שהוסבר לי) יש מכשיר נוסף שמעביר רטט וגלים בקיר -הוא מעביר רטט בחוטי החשמל הוא אמר לי שהכי טוב זה המלכודות-איטי אבל יעיל בקשר לרעל עכברים-אם העכבר מת באיזה חור-חבל"ז-הריח יהרוג יותר מהר וקראתי בפורום חיות מחמד שאפשר למלא חול של חתולים ולשים בשקית קטנה הריח יפחיד עכברים והכי טוב הדבר האמיתי-מרקה און גאטו אי נו לדס א קומר

למעלה