חה חה! מגניב!

למה???

New member
חה חה! מגניב!../images/Emo32.gif

מצאתי הודעות שלי מפה מאלפיים ואחת...
חה חה! אני פה מלפני לנצח אפילו!!!!! חחח שכחתי מזה בכלל...

ל נ צ ח

New member
סליחה למה??? יקרה, ../images/Emo99.gif

באמת שאני מצטער לאכזבך מתוקתי, אך ילד מזדקן שובב שכמוני """חייב""" לאגיב, ואל תשאלי אותי למה? גם לא אומר לך ככה, אך-כן כמו שאומר בנאי מלהקת משינה: אני פשוט <<< לא יכול לעצור את זה >>>.
והנה זה: טעות איתך בוקונון:"מצפון" האדם,ולא הדת ישלטו בו 27/10/1999 20:50 לנצח ----------------------- כבוד ראוי לבן-אדם הישר ושמחת-עולם יהיו בזמן מלך המשיח ייחס לזולת אור-לגויים. אור גדול וכבוד עולם לישראל יראת אלוהים תהיה באדם יראת תודה ואהבת השם המורל האנושי ירקיע לגבהים ספר ירמיה פרק לא (לג) ולא ילמדו עוד איש את רעהו ואיש את אחיו לאמר דעו את יהוה כי כולם ידעו אותי למקטנם ועד גדולם נאם יהוה "הדיקטטור הגדול יהיה מצפונם המתייסר של בעלי העוונות" ~ * ~ ויש שקדם לו: כל הכבוד ! 3/8/1999 18:44 הוא שואל ------------ רק התחיל וכבר נכנס לנצח העיתונאי בישראל ! העתיד שלו. ... ------------- ויש שקדם גם לזה, אך למה לי לאסחף בזה?
1999 הייתה השנה שהתחלתי לכתוב באינטרנט. בברכה,
* ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

KRUZO

New member
תגיד בן עמי, זה מה שאתה עושה תמיד!

לפחות בשבת ,תעשה משהו אחר, תינפש... אני אשאר פה קצת לעקוב אחריך, אל תדאג אני לא קורא את כל מה שאתה כותב, כי אתה לא כותב אתה מדביק, ביום שתתחיל לכתוב, אז אולי תקבל קצת יחס, ואפרופו אלוהים תמסור ליצור הזה שהאנשים: כל כולם, נשבר להם הזין מהעולם שהוא ברא, ומהדרך "שהנציגים" שלו מנהלים את ההצגה בשמו, וכל המשיחים האפסים שהוא שולח לגהנום המסריח שלנו, תמסור לו שאם יש לו "ביצים", שיבוא בעצמו, חלאס עם שליחים, שיבוא ויפגין נוכחות, ואם לא.. חרם צרכנים, כשאדם רוצה לקדם את המוצר שלו , אפילו אם הוא ביל גייטס, הוא חייב לפחות להראות את עצמו בטל-ויזיע, שעות על גבי שעות,באלפי ערוצים,במשך שנים, אלוהים צריך להגיע , לדקת שידור אחת וזהו אז מסור לו שיחפש פראירים אחרים, ושימשיך לכדור אחר אם הוא לא יכול להואיל בטובו להגיע לדקת שידור אחת. ישראל העברי

ל נ צ ח

New member
עוד הודעה מופרעה:

כשאר ההודעות המופרעות ומנופחות בכזב שלך אותם "הגית" שם בפורום דתיים-חילונים בנענע ושאתה בעצמך הודית שהם מופרעות גם בעיניך. והנה, כך הודית ובהודעה ראשית הודית על כמה הודעות מופרעות שלך הנה הם דבריך: << שבת שלום לכולם, מצטער, ומבקש את סליחתכם על כמה הודעות מופרעות השבוע ישראל העברי 12:34 14/11/2003 פיטרו אותי מהעבודה , והמצב קצת לחוץ אצלי בשבוע האחרון, ישראל העברי >>

למעלה