לא זה ולא זה.
ס סער טובי New member 10/9/05 #18 את רוצה שאנשים רנדומלים יעשו לך ילד ועוד לפני שאת מכירה אותם? משהו פה חשוד אני יודע! את פסיכופטית שרוצה להרוג את כל תושבי כדוה"א ונשאת איידס! וזהו נשקך! עליתי עלייך! מואהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהא
את רוצה שאנשים רנדומלים יעשו לך ילד ועוד לפני שאת מכירה אותם? משהו פה חשוד אני יודע! את פסיכופטית שרוצה להרוג את כל תושבי כדוה"א ונשאת איידס! וזהו נשקך! עליתי עלייך! מואהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהא
P psychoit New member 10/9/05 #20 אז אתה סער המפורסם מה? איך עלית עליי? ומואה גם לך יש לך שיער ארוך! כי שיער ארוך זה סקסי.
ס סער טובי New member 12/9/05 #116 אבל את לא מכירה אותי לא יודע מה אני אוהב, איך אני מתנהג, איך אני נראה אהה, ויש לי חברה P: כבר שנה ו-5 חודשים בערך
אבל את לא מכירה אותי לא יודע מה אני אוהב, איך אני מתנהג, איך אני נראה אהה, ויש לי חברה P: כבר שנה ו-5 חודשים בערך
ס סער טובי New member 12/9/05 #122 תודה רבה אבל אני אשמח לשמור איתך על קשר.... נראה לך שנוכל להישאר ידידים? אם כן תני לי ת'איי סי/מסן שלך P:
תודה רבה אבל אני אשמח לשמור איתך על קשר.... נראה לך שנוכל להישאר ידידים? אם כן תני לי ת'איי סי/מסן שלך P: