חה הצחיק אותי

MaYcHuK

New member
חה הצחיק אותי

----- >> >> הדבר היחיד שמס הכנסה לא חל עליו בעבר היה הזין שלך, וזאת משום: >> >> שבמשך 40% מהזמן הוא מוגדר כחסר תעסוקה ולמרבה הצער עוד תלויים בו גם שני > נתמכים. >> >> במשך 30% מהזמן הוא מבצע פעילות הפרשית ואין להטיל מס על עבודה מושתנת. >> >> במשך 20% מהזמן הוא קשה מדי לטיפול. >> >> ורק במשך 10% מהזמן הוא עובד וגם זאת הוא עושה בחושך, ומס הכנסה מחפש את > ההון השחור ! >> >> לכן, החל מתחילת שנת מס זו, יחול מס הכנסה לפי גודל הזין. >> >> עיין בטבלה הר"מ וקבע לאיזו דרגה הינך שייך: >> >> 25 - 30 ס"מ - מס מותרות >> >> 20 - 25 ס"מ - מס מקסימאלי >> >> 15 - 20 ס"מ - מס רגיל >> >> 10 - 15 ס"מ - מס שולי כראוי לאזור פיתוח. >> >> מתחת ל- 10 ס"מ - הינך זכאי להשלמת הכנסה, אך לא תוכל לקבל החזר מס. >> >> מעל 30 ס"מ - עליך למלא טופס הצהרת הון. >> >> אם לצורך הפרשות המס ברצונך לקבל עידוד אישי, הינך זכאי לטיפול ידני מפקידות > האגף. >> >> מעתה אל תאמר "על הזין שלי" - זכור, אנחנו בסביבה ! >> >> בכבוד רב, >> >> פקיד השומה

MaYcHuK

New member
אני מרוקנת את המייל ואם יהיה עוד

אני אביא את זה לפה בתקווה ותאהבו

MaYcHuK

New member
עוד משהו ...

תנסו זה די טיפשי, אבל זה הולך לשגע אתכם!!! אני ניסיתי, וואללה משגע בזמן שאתם ליד השולחן שלכם, תרימו טיפה את כף הרגל הימנית מהרצפה ועשו מעגלים עם כיוון השעון עם רגל ימין. עכשיו, תוך כדי זה, ציירו את המספר 6 באויר עם יד ימין. הרגל שלכם אוטומטית תזוז בכיוון השני ולא תוכלו לעשות דבר בכדי לעצור זאת. הייתי אומר שמצאנו באג.

MaYcHuK

New member
מצטערת אם שיגעתי ... אבל קצת לצחוק

לא יזיק לנו: 10 חוקים לדיאטה נכונה : 1. אם אוכלים משהו ואף אחד לא רואה - אין בזה קלוריות. 2. אם שותים משקה דיאטטי עם ממתק , הקלוריות של הממתק מבוטלות על ידי המשקה הדיאטטי. 3. כשאוכלים עם מישהו אחר הקלוריות לא נחשבות , אם הוא אכל יותר. 4. אוכל שנעזרים בו למטרות רפואיות לעולם לא נחשב (שוקו חם, ברנדי, עוגת גבינה עם פרורים). 5. אם תגרום לכולם מסביבך להשמין - תראה רזה יותר. 6. לאוכל שקשור לסרטים ( פופקורן עם חמאה, סוכריות גומי וטבלאות שוקולד למשל) אין קלוריות שצריכות להתווסף לחישוב כי האוכל קשור לחבילת הבידור המוצעת ואינו מהווה בחירה חופשית. 7. בחתיכות של עוגיות אין שומן - תהליך שבירת העוגיות גורם להעלמות השומן. 8. בדברים שמלקקים מהסכינים אין קלוריות אם אתה באמצע תהליך הכנה ( למשל השוקולד על הסכין בהכנת כריך עם שוקולד או גלידה על הכף בהכנת קינוח עם גלידה ). 9. מאכלים באותו צבע הם בעלי אותו ערך קלורי, לדוגמא: פטריות ושוקולד לבן , או תרד וגלידת פיסטוק , הערה: צבע הוא צבע אוניברסלי ומתאים לצבעי כל המאכלים! 10. במאכלים קפואים ( כמו גלידה, ארטיקים וכו' ) אין קלוריות כי הקלוריות הן יחידות של חום.

בדיחה ששלח לי חבר מארה"ב (מצטער

על הציניות בנות)
) A Jewish woman goes to see her Rabbi. "Abe and Sol are both in love with me," she says. "Who will be the lucky one?" The wise old Rabbi answers, "Abe will marry you. Sol will be the lucky one."

למעלה