חהחה~

כן, לא מזמן למען האמת...

משום מה אהבתי יותר את חתונת רפאים, אבל הם די משתווים
(וכעת ארצח עי שאר העולם)

DarkMagic17

New member
אררררר../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

כמה ABBA
השאלה האחרונה יצאה לך די מבאסת
מה אנשים חושבים עליך- מגניב

אוקי....!!!!.......!!!!!!!!!!../images/Emo2.gifגרר

איך העולם רואה אותי? Whole Lot of Love
האם יהיו לי חיים מאושרים? Dangerous
מה אנשים באמת חושבים עליי? I've got to shate it off... הממ>< האם אנשים חושקים בי בסתר? Craving (I Only Want What I Can't Have) זיןןןןןןןןןן איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Common People חוסר משמעות
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? to be Everybody's Fool גררררררר. האם יהיו לי ילדים? (Yes (Hex Hector Mix הו, משהו אופטימי. עצה טובה בשבילי: I'm a bitch להיות ג'יגולווווו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Image Change (אלסטיקה) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Echo (אינקיובס) איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Milk and Toast and Honey איינט איט פני? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? They אותם! איך יהיה לי היום? Moby Dick בקיצור, חרא למה אני כאן? Eurodance לרקוד! בתור מה אנשים יזכרו אותי? רצועה 4............חהההההההההההה!!!!!!!! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

אופס

איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ATB - Let You Go האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Get RIght........(חחחח) איך תהיה השנה הזו? טלנובלה בע"מ...

DarkMagic17

New member
מצחיקקקקקקק../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מה אתה צריך לעשות עם חייך- להיות הטיפש של כולם
האם יהיו לך ילדים- כן. חד וחלק
אנשים יזכרו אותך בתור רצועה 4?:D

Woogyman

New member
גם אני ניסיתי, ../images/Emo110.gif

אבל השירים שלי כנראה לא מתאימים לזה. התייאשתי כשגיליתי שאנשים חושבים עליי To the Pirates' Cave...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מעולה../images/Emo6.gif

הומ אני לא מכורה לפינק פלויד. לא לא...*מסתתרת מאחורי משו*
לשאול את הנגן שאלות זה משעשע
איך העולם רואה אותי? Calm As A Bomb/ Rage Against The MachinRage דאמ.
האם יהיו לי חיים מאושרים? Pink Floyd- Is There Anybody Out There זה לא נחמד מצידך!
מה אנשים באמת חושבים עליי? Goodnight My Love/Benny Goodman & Ella Fitzgerald ניא?
האם אנשים חושקים בי בסתר? Closure/Opeth חחח. זה אומר שלא?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Pink Floyd - The Dogs Of War אני חולה. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Pink Floyd- Learning How To Fly. עכשיו אתה מדבר. =)
האם יהיו לי ילדים? For The First Time Today/Roger Waters חח אבל אני לא אוהבת אותם!
עצה טובה בשבילי: Pink Floyd- Pigs on the Wing ראר!
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Pink Floyd- Julia Dream לא לא.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מכונת הזמן/רוקפור היי..!
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Pink Floyd - A Spanish Piece ואז ירקדו לי על הקבר?
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Wierd_Al_Yankovic-Pretty_Fly_for_a_Rabbi
LOL
איך יהיה לי היום? Pink Floyd - Marooned אני יכולה להבין איך.
מה אני כאן? Arabs With Knives And West German Skies/Roger Waters אבל אבל.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? rearviewmirror/Pearl Jam זה מענין 0_0
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Hey Dude/Beatallica הגיוני
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? into the pit/Testament XDואיפה כתונת הפסים שלי?
איך תהיה השנה הזו? I Can Learn/White Stripes ^.^ שאלון מעולה.

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

בואנה, זה אחד הדברים המצחיקים בעולם למי שמכיר אותך
איך את יכולה לעשות את עצמך מאושרת- the dogs of war
למה הם רומזים בדיוק
ומי זה ההם האלה שאני החלטתי בשרשור הזה שאחראים פה על הכל
אורה ורבי
orra and a rabi sitting on a tree

הבה נראה

איך העולם רואה אותי? Oasis - Wonderwall הו. אני קיר האם יהיו לי חיים מאושרים? Ocean Colour Scene - The Circle מה אנשים באמת חושבים עליי? שילה פרבר - בית הדמעות היי, זה לא נחמד. האם אנשים חושקים בי בסתר? Blur - Coffee and TV הא. כנראה שלא :X איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Oasis - Some Might Say מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The Cure - Killing An Arab
האם יהיו לי ילדים? Ash - Road Trip Soundtrack עצה טובה בשבילי: Oasis - Morning Glory מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? They Might Be Giants - Boss Of Me ככה. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Beach Boys - I Get Around איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Sex Pistols - Schools Are Prisons
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Raphsody - Where Dragons Fly :X אה, אה, איך יהיה לי היום? The Monkees - Valerie למה אני כאן? Deep Purple - Wouldn't Change A Thing בתור מה אנשים יזכרו אותי? החלונות הגבוהים - התשמע קולי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Franz Ferdinand - 40' יש סיכוי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bling Guardian - In The Forest (The Bard Song) D: כן. איך תהיה השנה הזו? Blind Guardian - Brian

Got XD

New member
חושקים, חושקים. P:

"Take me away form this big bad world And agree to marry me So we can start all over again" קפה וטלוויזיה. זה עדיין הקליפ הכי מקסים שיצא לי לראות. [וגם את נהיית אומו. מה בליינד גארדייאן? איך נפלו גיבורים. ;;]

מה ../images/Emo3.gif

אני רוחשת להם חיבה מאז כתה ו'-ז' כשראיתי ב-newgrounds קליפ של הבארד סונג
ואם הכותרת "קפה וטלוויזיה" נאמרת כתשובה ל:"הו, אנושות, האם את חושקת בי?" אז זה די נשמע כמו הבעת שעמום, ורצון בדבר מה שיסיח את הדעת ממני D: אם מחפשים את התשובה בתוך השיר עצמו אני מניחה שהתשובות שהתקבלו דורשות בחינה מחדש

gp53

New member
גיי מטאל ושילה פרבר, איזה שילוב ../images/Emo3.gif

[יש מקלדת לשפה מדעית למטה.]

לא אני הורדתי את השילה פרבר :X

נו, לסביות שמשתלטות לך על המחשב וכאלה :X. ועל הגיי מטאל אין לי תירוץ ;;

למעלה