חהחה~

GalBatz

New member
חהחה~

דבר מטופש שראיתי בפורום פאנפיקים, זה יכול לצאת משעשע. לכו לנגן מוזיקה שלכם[מחשב,MP3,וואטבר] ושימו אותו על מצב אקראי...ככה שאתם לא שולטים בבחירת השירים וכולם נתונים לבחירה[כולם!]. לחצו PLAY וקראו את השאלות,התחילו מהשאלה הראשונה- וכתבו את שם השיר והמבצע שמתנגן כתשובה לשאלה וכך הלאה... בלי לזייף תוצאות איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

GalBatz

New member
מיאו.../images/Emo54.gif

זה מזכיר לי כמה אני צריכה כבר לחדש את הפלייליסט שלי. אם למישהו יש המלצות בשבילי - אני אשמח.
איך העולם רואה אותי? I'll be there for you.
האם יהיו לי חיים מאושרים? שיר השישים.D:
מה אנשים באמת חושבים עליי? Ode to Harry Potter.XD (זה איזה שיר מטופש שאף פעם לא היה לי כוח למחוק.
האם אנשים חושקים בי בסתר? Time (המ.)
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Perfect day (יש לי דרישות גבוהות.
)
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I just can't wait to be king. ^_^
האם יהיו לי ילדים? אלוהים נחמדה.@_@
עצה טובה בשבילי: Accidently in love
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Perfect.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סאן חוזה.
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? All around the world
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I'm still here
איך יהיה לי היום? אולי זה יוני.
למה אני כאן? Anything but ordinary
בתור מה אנשים יזכרו אותי? All you wanted
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? השראה של דפנה.^^
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Black balloon. מה הקשר, אוף.
איך תהיה השנה הזו? התקף לב קטן. בע, זה לא יצא משעשע בכלל.>< אבל תעשו גם, זה יכול להיות מצחיק.

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

איך העולם רואה אותך- יפהההה, יצא טוב דווקא
את הולכת להיות מלך
המון בהצלחה
ואל תשכחי אותנו
שיר הנושא שלך לדעתך
השנה הזו תהיה התקף לב קטן
בעעע
טוב, לפחות לא התקף לב גדול

DarkMagic17

New member
אוווו ויש במחשב הזה ווינאמפ../images/Emo28.gif

אז אם מישהו יואיל בטובו להסביר לי איך עושים את הדבר הזה בווינאמפ שזה הופך את הפלייליסט לרשימה כזאת שאפשר לעשות לה העתק הדבק אז אני אעשה העתק הדבק לכל הפלייליסט ואמליץ לך על כל השירים פה
אבל באופן ספציפי יותר- בית הבובות. סינרגיה. המ

PopPy

New member
אוו זה ממש כיף../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? The show must go on
האם יהיו לי חיים מאושרים? Cherry Lips מה אנשים באמת חושבים עליי? אנה
האם אנשים חושקים בי בסתר? זהירות מהמרווח איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? More Advebturous
זה ממש נכון! מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? אחלום לנצח האם יהיו לי ילדים? Never is a promise
עצה טובה בשבילי: I saved the world today מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Lucky (של ביף נייקד, לא של בריטני :X) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Mr zebra. הממ. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? ג'ורג'יה. דווקא מתאים! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I've got a theory.
איך יהיה לי היום? לחיות נכון
למה אני כאן? everything.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? The blower's daugther -
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Razzle Dazzle (משיקגו) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? My Immotal :X איך תהיה השנה הזו? Nobody's wife ^_^|

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אחלום לנצח
משעשע
כןןןן אעלק לא של בריתני
אל תשקרי
האם יהיו לך ילדים- ענקקק
בין המצחיקים

Got XD

New member
העתק-הדבק מפורום אחר.

ובכן, מכיוון שיותר מידי אנשים לא מכירים את הלהקות ו/או השירים שיוזכרו, צירפתי ציטוט הולם, פחות או יותר, וקישור לליריקס. -- איך העולם רואה אותי? Sia- Moon. "I watch you spin from afar, I drink you in and breathe you out... I believe the world it spins for you- We wil never be, I am the moon... I long to be a part, ,I isolate my heart You've drawn me into your world- Now I too spin limbless. http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Moon-lyrics-Sia/F6A6D700463CB70B48256F2B00127F61 האם יהיו לי חיים מאושרים? Clint Mansell- [Requiem for a Dream][2001] - Coney Island Low. אאוץ', נפלתי על השיר הפותח של הפסקול של 'רקוויאם לחלום', שכל קטע בו עלול לגרום לי ליפול לתהום עמוקה ולא לשוב ממנה. בכלל, הפסקול תואם את הסרט היחסית קשה הזה. מעצים, אפילו. [קטע אינסטרומנטלי] מה אנשים באמת חושבים עליי? Ben Folds Five- Philosophy. "Won’t you look up at the skyline, At the mortar block and glass And check out the reflections In my eyes... You were laughing at My helmet hat, Laughing at my torch... I didn’t realize You weren’t having fun, I dragged you up the stairs And I told you to fly." http://www.lyricsfreak.com/b/ben-folds-five/16521.html האם אנשים חושקים בי בסתר? Katatonia- Tonight's Music (Live in Barcelona 25.04.2003). "How could this go so very far that I need someone to say what is wrong, not with the world, but me... Who could call my name without regretting, who could promise to never destroy me. Tonight my head is full of wishes- and everything I drink is full of her." http://www.darklyrics.com/lyrics/katatonia/tonightsmusic.html#1 איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Nevermore- Who Decides. "The lover and the blind man they sing their song, The pleasured and the pained pray their sins are gone, They can't reach heaven, the truth's brutal lesson, Forgive yourself, for no one else will die for your crimes." http://www.darklyrics.com/lyrics/nevermore/enemiesofreality.html#7 מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Counting Crows- Monkey. " Just get the world off your shoulders And close your pretty blue eyes... I'm in trouble for the things I need, Hey monkey, don't you want to be needed too?" http://www.anna-begins.com/lyrics/?id=recovering#monkey האם יהיו לי ילדים? Killswitch Engage- Declaration. "No longer will I let myself be truly satisfied with the standard- We will not return to the countless mistakes of the past." משעשע להחריד, אם אני משליכה את המשפט הזה על ההווה והמחשבות הנוכחיות שלי לגביי הנושא. מבעית משהו, גם. http://www.darklyrics.com/lyrics/killswitchengage/theendofheartache.html#8 עצה טובה בשבילי: Agent Orange- Cry For Help In A World Gone Mad. "And sometimes when you lie to me Sometimes I'll lie to you, And there isn't a thing you could possibly do. All these half destroyed lives Aren't as bad as they seem... And I can't help myself by feeling sorry- Because I gave up every chance I had, It's not a movement, it's just another fad, Like a cry for help in a world gone mad." http://www.plyrics.com/lyrics/agentorange/cryforhelpinaworldgonemad.html מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Depeche mode- Macrovision. "Whispering cosmos -Talking right to me Unlimited, endless, God breathing through me." >.> http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Macrovision-lyrics-Depeche-Mode/78F5FCC91BFB56F1482570920080D107 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יוסי בבליקי- סוויטת יום העצמאות. "וכל הזמן המלחמה שמגרדת לך ביד... הייתי בא להילחם אתך, אבל אני לא יודע בשביל איזה צד, אני לא יודע בשביל איזה צד... כשהזיקוקים נופלים על עיניים רטובות, אתה מחבק את האורות עכשיו שותה אותם כמו גשם, וכשהדמעות מפריעות לך לראות אתה מרחיק אותן בכוח, נדחף אל תוך האור." http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=11196&singer_id=1976&song_title=907e7 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Seroxat- Hitch to hell. פחח, זה Psytrance. באמת מוזיקת חתונות, למרות שקצת חריגה. O.O ובהלוויה שלי? Boy Sets Fire- Bucket Of Rain. לא הצלחתי להשיג ליריקס, אבל הוא עלאק-זועם שכזה. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אבי בלילי- עצים. מהפסקול של 'כנפיים שבורות', אינסטרומנטלי, רגוע ושליו למדי. איך יהיה לי היום? Counting Crows- Walkaways. "Anyway, this change I've been feeling ,Doesn't make the rain fall No big differences these days Just the same old walkways. Someday I'm going to stay, but not today." http://www.anna-begins.com/lyrics/?id=recovering#walkaways למה אני כאן? The Dresden Dolls- Dirty Business. "She's the kind of girl who looks for love in all the lonely places, The kind who comes to poker pockets stuffed with kings and aces, She's the kind of girl who only asks you over when it's raining, Just to make you lie there catching water dripping from the ceiling... She's the kind of girl who gets her slings and arrows from the dumpster, The kind who tells you she's bipolar just to make you trust her, ,She's the kind of girl who leaves out condoms on the bedroom dresser Just to make you jealous of the men she fucked before you met her." http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Dirty-Business-lyrics-The-Dresden-Dolls/EFB02860C768E36F4825706600136E2E

Got XD

New member
[-]

בתור מה אנשים יזכרו אותי? Ben Folds Five- Boxing. "My intention's become not to lose what I've won, Ambition has given way to desperation, and I lost the fight for my eyes... I'm scared and lonely and tired, They seem to think I'm made of clay, another day I'm not cut out for this, I just know what to say. Now I'm told "you're growing old"." http://www.sing365.com/music/Lyric.nsf/Boxing-lyrics-Ben-Folds-Five/96EFE8FE870676E8482568970004FFE3 איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Clint Mansell- [Requiem for a Dream][2001] - Sara Goldfarb Has Left the Building. הווינאמפ שונא אותי. |: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ian Brown- Northern Lights. "Shall I stand next to your fire?" וואו, איזה שיר אומואי. http://lyrics.duble.com/lyrics/I/ian-brown-lyrics/ian-brown-northern-lights-lyrics.htm איך תהיה השנה הזו? Foreigner- I Want to Know What Love Is. "I’m gonna take a little time, ,A little time to look around me I’ve got nowhere left to hide- It looks like love has finally found me... I wanna know what love is, I want you to show me. I wanna feel what love is, I know you can show me." אמא'לה, אהבה? מה עושים עם הדבר הזה? ;; -- מסקנות מהשאלון הנ"ל- החיים שלי הולכים להיות מיוסרים משהו, אנשים תופשים ממני אדם שאין אפשרות לגעת בו אבל מתאווים לעשות כן (O.O), אסור לי להעביר את הגנים שלי הלאה, ואני, הממ, הולכת לאהוב השנה ואולי אף להיות נאהבת (כן, בטח. Not a chance. >.>). משעשע משהו.

Knotted String

New member
בפורום פאנפיקים../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יצא לי הגיוני בצורה מפחידה.
איך העולם רואה אותי? R.I.P o_O [Oxymoron] האם יהיו לי חיים מאושרים? Good Morning Starshine [Hair] ^^ מה אנשים באמת חושבים עליי? Hatebreeders [Misfits] היי! זה לא יפה.
האם אנשים חושקים בי בסתר? That's why they call in a union. [Less Then Jake] הא?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? A heavy hearted work of staggering genious. [Anberlin.] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Chorus Of One [Strike Anywhere] האם יהיו לי ילדים? Her Name In Blood [Strung Out] יהיו לי ילדים מדממים. O_O עצה טובה בשבילי: Say Goodbye. [Reel Big Fish] היי!
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Runs in the family [Lagwagon] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Martini Kiss [Senses Fail] אני אוהבת את השיר הזה. ^^ איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? The Feel Good Drag [Anberlin] [בפורום פאנפיקים יצא לי בנג בנג יור דד.] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Manorexic [Scarling] איך יהיה לי היום? Dark Blue [Jack's Mannequin] למה אני כאן? I know [Trespassers William] אבל אני לא יודעת! >< בתור מה אנשים יזכרו אותי? NJ falls into the atlantic [Senses Fail] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Unacceptable [Bad Religion]אני בספק.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Easy To Be Hard [Hair] איך תהיה השנה הזו? Ocean Breathes Salty [Modest Mouse]

DarkMagic17

New member
אל תקשיבי לעצה הזאת../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

שקר וכזב
זאת לא באמת עצה טובה
ואנחנו לא במת חושבים עלייך ככה
בואנה השאלון הזה עוד יביא אותך למצב חמור ביותר
קבלי חיבוק מרחוק-

Kuroi Tenshi

New member
נחמד.

האקספלורר נסגר לי באמצע, אז חלק מזה משוחזר ממה שאני זוכר. איך העולם רואה אותי? Ironic. האם יהיו לי חיים מאושרים? Killing An Arab/הקיור (I'm Alive, I'm Dead) מה אנשים באמת חושבים עליי? Forget Everything (נמ. Don't call, don't ask about me until the day hell freezes over) האם אנשים חושקים בי בסתר? Gay Bar >_< איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Jigga What/Faint של ג'יי-זי/לינקין פארק מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Easy Way Out (אליוט סמית') האם יהיו לי ילדים? Sure-Bla-Di Shot-Bla-Da (מאש אפ של ביטלס/ביסטיז) עצה טובה בשבילי: דניאל סולומון- עדיף (להישאר ולהחזיק ידיים) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Lullaby/הקיור (Cuz Spiderman is having me for dinner tonight) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Cloudy Now (עכשיו מעונן, באנגלית. אני כזה Emo) איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Ultimate Showdown of Ultimate Destiny (לינק. כשאני תירגמתי את הסוף, מי ששרד היה קיפי בן-קיפוד) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Friend or Foe/ ג'יי זי איך יהיה לי היום? Both Sides, Now של ג'וני מיטשל למה אני כאן? הלוואי שהייתי רווק/קובי ברדוגו (במה חדשה) בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Final Countdown איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הבלדה על ארי ודרצ'י/כוורת האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? A Whole New World/אלאדין איך תהיה השנה הזו? LA/אליוט סמית' (Things I've never done, cars parked under the sun)

DarkMagic17

New member
האממ../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

האם יהיו לי ילדים- sure
אממממ להרוג ערבי משמעותו שיהיו לך חיים מאושרים
רומזים לך לעזוב את העתודה וללכת לקרבי
כל השאר לא אומרים לי יותר מדי

Pure M

New member
משעשע למדי.

איך העולם רואה אותי? Lifehouse - Everything האם יהיו לי חיים מאושרים? Nirvana - On A Plain מה אנשים באמת חושבים עליי? אהוד בנאי - האיש שהחליף את הירח האם אנשים חושקים בי בסתר? \Ian Van Dahl - Castles In The Sky איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? God Is A DJ
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The Rasmus - The One I Love האם יהיו לי ילדים? משינה - מפלצות התהילה עצה טובה בשבילי: Pink - Get This Party Started מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Daniel Bedingfield - Nothing Hurts Like Love מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Avril Lavigne - How Does It Feel איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Stevie Wonder - When I Fall In Love It Will Be 4ever איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? יצא אותו השיר
everything של לייפהאוס. מתוך 20,000 שירים, ויצא שוב אותו השיר O_O איך יהיה לי היום? Trisha Yearwood - How Do I Live למה אני כאן? Depeche Mode - Sweetest Perfection בתור מה אנשים יזכרו אותי? Aerosmith - Livin' On The Edge איזה שיר יתקע לי בראש מחר? llo - rapture האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? A - The distance איך תהיה השנה הזו? Republica - Ready To Go אהבתי

DarkMagic17

New member
אלוהים הוא דיג'יי../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

למה הם רומזים בדיוק?
יאמ, ידוע שאקראי זה לא באמת אקראי
תמיד יהיו השלושה-ארבעה שירים האלה שזה ישמיע המון ואת הכמה שהוא לא יגיע אליהם בכלל
בתור מה אנשים יזכרו אותך- מגניב לך אם זה יהיה נכון
דבר מגניב להיזכר ככה

ספרפור

New member
לעלע

איך העולם רואה אותי?בובה אחת- עברי לידר האם יהיו לי חיים מאושרים?revolution9- the beatles מה אנשים באמת חושבים עליי?i will- the beatles האם אנשים חושקים בי בסתר?אבות ובנים
- אביתר בנאי איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?really have to go-שי נובלמן מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?we never change- coldplay האם יהיו לי ילדים?פרפר- מוניקה סקס עצה טובה בשבילי:ביום שמש יפה- עברי לידר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?long, long, long- the beatles מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?ob- la- di, ob- la- da- the beatles איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?אוי ואבוי, מילי- מוניקה סקס איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?trouble- coldplay איך יהיה לי היום?פתיחה- אביתר בנאי
למה אני כאן?יותר טוב כלום מכמעט- עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי?i'm only sleeping איזה שיר יתקע לי בראש מחר?כבשים- עברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?עיניים טובות- מוניקה סקס איך תהיה השנה הזו?כל הסיפור- היהודים

יו אני גם רוצה../images/Emo70.gif מגניב../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Rare Earth - Get Ready האם יהיו לי חיים מאושרים? טלנובלה בע"מ
מה אנשים באמת חושבים עליי? Carole Kibg - Where you lead
האם אנשים חושקים בי בסתר? Hercules - Zero to Hero
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? ABBA - Angeleyes מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Hercules - The Gospel Thruth 3 האם יהיו לי ילדים? ABBA - Rock Me
עצה טובה בשבילי: Maroon 5 - She will be loved... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? ABBA - Eagle מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? RHCP - Can't Stop נגיד.. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? ABBA - Arrival חחח אם רק תכירו תנעימה הדפוקה הזו... איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Disney - Evreybody has a laughing place איך יהיה לי היום? Corpse Bride - The Finale
LOL (נקווה שלא
) למה אני כאן? ABBA - Dum Dum Diddle בתור מה אנשים יזכרו אותי? Leanne Rimes - One way or another איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ABBA - The way old friends do (הלוואי ולא) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Corpse Bride - Tears to shed איך תהיה השנה הזו? Gavin DeGraw - I don't want to be משחק משעשע... נהנתי

למעלה