חד פעמי בסיגנון MARVEL

shadowfax

New member
חד פעמי בסיגנון MARVEL

אנחנו מחפשים שחקן אחד נוסף לצוות גיבורי העל. המשחק יהיה ביום חמישי הקרוב (8.5.03) בסביבות 16:00. כל השחקנים שיודעים שהם משתתפים אנא שילחו דוא"ל כדי שנוכל לשלוח לכם את הדמויות. נ.ב ננסק צור איתנו (אילן) קשר בקשר למיקום המשחק.

אוקיי, עכשיו כשיודעים ממתי זה...

השאלה היא עד מתי זה. יש לי משחק בחמישי בערב, ואני רוצה לדעת אם אני אספיק להגיע לשניהם. אם לא, אאלץ לבטל איתכם.

Soul Cake Duck

New member
אפשרות

אם חסר לכם מישהו, אני מוכן להצטרף, אם כמה בעיות יטופלו: א. אני צריך הפניה למידע על השיטה של MARVEL. אני לא מכיר את זה (למרות שאני לומד מאוד מהר) ב. אני צריך לדעת אם המיקום הוא זה שדובר עליו (אותו גג עלום בבת-ים) או לא, ואוכל להיעזר במפה. ג. אם כי אני כנראה יכול להסתדר בלי, הסעה מרחובות (או מראשון, או מת"א, איפשהו בסביבה) תעזור לי. אז מה אתם אומרים, יש משחק?

backdoorslam

New member
עידכון לא רשמי

נכון לעכשיו: קודם כל המשחק נדחה בשבוע, ל 15.05 1- מדובר בשיטה מאוד קלילה. היא תוסבר בפגישה. 2- מיקום המשחק הועבר לגגו של ננסק, בראשון לציון - פרטי הגעה + מפות יגיעו בהמשך. 3- יש לנו עוד זמן. אני משוכנע שימצא לך אופן הגעה מסודר ונוח.

Soul Cake Duck

New member
ראשל"צ זה קל

ואם השיטה קלילה, אין לי בעיה שהיא תוסבר במקום (למרות שקצת חבל על הזמן, הרי מדובר בואן-טיימר, לא?). אם כי, הבנתי שאתם רוצים לחלק דמויות מוכנות מראש; במקרה כזה, דווקא עדיף שאכיר את השיטה, לפחות באופן קליל. אוקיי, קניתם אותי; אני בפנים במאה אחוז. תנו לי כתובת דוא"ל, מה?

shadowfax

New member
שלח לי הודעה

אני אישית חיכיתי להודעה ממך. כמו שBDS כתה המשחק נדחה בשבוע (ליום חמישי הבא) ויתרחש כנראה בביתו של ננסק בראשון. השיטה מבוססת על MARVEL מהדורה שניה פחות או יותר, אני או ROBBIN נתחיל לפרסם עקרונות בסיסים (כדי לקצר את תהליך הלימוד). הדמויות בנויות מה שאני צריך רק שתישלח לי כתובת דוא"ל זמין (כי אתה לא מבקר פה דחופות) ואולי גם טלפון/פלאפון. פרטי האישים בגילדה.

backdoorslam

New member
אולי לך..

DDM דיבר כבר על איך כל דבר מזכיר לו משהו אחר. די, עברנו את זה כבר. בדיוק נזכרתי שאתמול אכלתי נקניקיה אדומה וגדולה

shadowfax

New member
שמע היתה לי פעם דמות שדיברה בכפל

משמעות (והיא היתה כוהן) אבל סתם משעשע לעיתים להעיר לאנשים על כפל משמעות ולראות אותם מתפתלים בניסיון לתקן את עצמם (ולעיתים לגרום נזק יותר גדול)

backdoorslam

New member
כפל משמעות?

זה נשמע לי מאוד מעניין.. אני מבין שהכוהן לא דיבר בכפל משמעות מינית, אלא תאולוגית. תוכל לתת לי בבקשה איזו דוגמא?

shadowfax

New member
לא, כפל משמעות כחול

הכוהן התכוון למשהו תמים (כמובן) אך התוצר.... לצערי אנני יכול לתת לך ציטוט מדויק (הזיכרון שלי רע) אבל סמוך עלי זה היה משעשע תגובת השחקנית היתה שווה את זה...

imp

New member
מהדורה

איזה מהדורה של המשחק? זאת שהופיע בגיליון האחרון של אינקווסט?

למעלה