חדש

ronaldiniho3

New member
חדש

מתן, בן 15 בחיים לא שמעתי על 1 נגד מאה הגרסה האמריקאית, אבל עכשיו כשיש את הגרסה הישראלית זה פשוט ממכר וזה חידון מצויין...

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

תהנה

יוליקה

Member
מנהל
אני אוהבת מאד משחקי טריויה

מזל טוב על הפורום החדש. ראיתי את כל התוכניות של אחד נגד מאה, כולל את זו שהשתתף בה מנהל הפורום - כל הכבוד על הידע בגיל צעיר כל כך. ניכנסתי להצביע בסקר וגם אני חושבת שהיסטוריה זהו מקצוע מעניין מאד - שמקלקלים אותו בבתי הספר. במקום לעורר ענין תכניות הלימודים פשוט משעממים את התלמידים - וחבל! אני השתתפתי בתוכנית "החוליה החלשה" והיגעתי עד שלושה לפני הסוף. נפלתי על שאלה: מי הוא מאמן מכבי חיפה... שוב מזל טוב על הפורום.

תמיר1991

New member
או, שאלות מעצבנות - אני אישית יודע לא רע

ספורט וכו', אבל שאלות נישה יכולות להפיל אנשים. אם היו שואלים אותי על קולנוע או על הגשש וכו', הייתי נופל בו במקום
ובכל מקרה, הסקר אצלי מראה עד כמה משרד החינוך פושע בנו עם ההיסטוריה, וחבל. תמיר.

digikids

New member
היסטוריה זה השיעור האהוב עליי

זה רק לזכור ואני טוב בזה. אני לא טוב בלחשב [אהמ מתמטיקה].

תמיר1991

New member
../images/Emo2.gif

זה רק לזכור? אולי בבצפר...
באוניברסיטה זה בעיקר לחשוב. הלזכור זה חלק ממש לא משמעותי. אבל גם כשתגיע לבגרות תראה שיש חלק משמעותי של ניתוח מקורות ופרשנות, וזה לא רק לזכור. תמיר.

digikids

New member
אה?

אתה ממש מפחיד אותי, אני עוד לא בכיתה ח' ואני כבר צריך לחשוב על האוניברסטיה?

תמיר1991

New member
"מפחיד"? חח אני דיברתי על האוניברסיטה,

כי כתבת סטיגמה לא נכונה על היסטוריה. זה ממש לא רק "לזכור". טוב, תראה שעם הזמן המקצוע מתחיל להיות יותר ויותר חשיבתי
תמיר.

אוו צודקת!!..

את ההיסטוריה מקלקלים בבית הספר.. נותנים לנו לשבת שעתיים רצופות בכיתה ולקרוא מתוך ספר היסטוריה שנכתב בצורה בוא נגיד "היסטורית" למדיי.. זה לא מצליח לעניין את התלמידים.. צריך למצוא דרך אחרת ללימודי ההיסטוריה..

תמיר1991

New member
מצאו, במקומות אחרים ובמדינות אחרות,

אבל לצערי, משרד החינוך הישראלי, כמו בהרבה מקצועות, נשאר מקובע ורק משעמם ומתסכל את תלמידי ישראל, וגורם להם לתעב מקצועות
חבל. תמיר.

תמיר1991

New member
ברוך הבא!../images/Emo9.gif

אני תמיר, ואני ילד בן 16...
שמח לראות שהפורום מתחיל לחיות
תמיר.

למעלה