הא, נו.. זה לא חדש
M Musta Susi New member 24/10/06 #14 Shalom!could this word be wrong../images/Emo35.gif חשבתי שרק אני היחיד שמכיר את Axxis ברוך הבא לך תהנה וכאלה... נעים מאוד אני אופיר (זו אמורה להיות יד מושטת ללחיצה)
Shalom!could this word be wrong../images/Emo35.gif חשבתי שרק אני היחיד שמכיר את Axxis ברוך הבא לך תהנה וכאלה... נעים מאוד אני אופיר (זו אמורה להיות יד מושטת ללחיצה)
ס סער טובי New member 24/10/06 #15 גם אני מכיר אותם.. שמעתי את האלבום האחרון שלהם רק אבל. אני חייב לציין שלא שמעתי משהו יותר גרוע מזה בחיי P: חח סתם. אבל לא אהבתי, בשיט.
גם אני מכיר אותם.. שמעתי את האלבום האחרון שלהם רק אבל. אני חייב לציין שלא שמעתי משהו יותר גרוע מזה בחיי P: חח סתם. אבל לא אהבתי, בשיט.
M Musta Susi New member 24/10/06 #16 ממך אני לא מצפה../images/Emo3.gif אתה בקושי שומע פאוור אז את זה? (ולא שמעתי את האלבום האחרון. רק Time Machine)
ממך אני לא מצפה../images/Emo3.gif אתה בקושי שומע פאוור אז את זה? (ולא שמעתי את האלבום האחרון. רק Time Machine)
ס סער טובי New member 24/10/06 #17 אבל אני כן מכיר להקות פאוור P: ועם כל הכבוד, את להקות הפאוור הטובות אני מעריך.