חדש...

Liav25

New member
חדש...

אני ליאב, אני חדש. לא משהו חולה על המומינים, ראיתי את זה פעם. האמת היא שנכנסתי לפורום מתוך הסתקרנות, כן, גם אני שמעתי על הסוף עם סנופקין. יש לי מס' שאלות ואשמח אם תענו עליהן : 1. יש פרק 105 ? 2. מה קורה באמת בפרק 104, ומה קורה בסופו [האמיתי
] ? 3. כמה ספרים יש ? האם הם ממשיכים את עלילת הסדרה ? מה הספר האחרון שיצא ? 4. אחד הזכרונות המעורפלים שלי מהסדרה היה שההורים מומין וחבריהם שטו על סירה בלב ים, אפשר פירוט קל ? תודה מראש, ליאב

Liav25

New member
עוד משהו...

הצצתי קצת בארכיון, וראיתי משהו על פרקים בשנת 2000. למה הוציאו פרקים נוספים בשנת 2000 ? הפרקים המקוריים יצאו בשנות ה90 או לפני כן ? יש הבדל ויזואלי [בציור וכד'] בין הפרקים של 2000 למקוריים ? אפשר תמונות המחשה ? עוד דבר, כמה עונות יש למומינים ? מאיזה פרק עד איזה פרק כל עונה ?...

porky169

New member
לדעתי../images/Emo134.gif

העונה מתחילה כשהם מתעוררים משנת החורף ומתחיל האביב למשל מחר הם מתעוררים משנת החורף אז מכאן אני מסיק שזאת העונה השנייה ואין הבדל בין הפרקים הישנים לחדשים חוץ מהקולות של חלק מהדמויות כמו מומין(ששינו לו את הקול בגלל שהשחקן התבגר) ומומין אמא וסנורקה שמשנים להן כל שני וחמישי את הקול

Toft

New member
לא היו ולא נבראו...

פרקים בשנת 2000, נקודה. הסדרה רצה בין 1990 ל- 1992. שב- 1992 הופקו הפרקים החדשים וזה הסתיים רישמית עם סרט באורך מלא. העונה ה- 1 ... פרקים 001-078 (1990-1991) העונה ה- 2 ... פרקים 079-104 (1991-1992) וזהו. נ.ב. יתכן מאוד שהפרקים החדשים שהופקו ב- 1991-1992 הגיעו ארצה בשנות ה- 2000 ובגלל זה כל העניין מטעה אנשים.

B o N u s

New member
בוודאי שיש ספר אחרון

אבל אמרתי שלא ידוע לי לגביו דבר. אבל יש. לכל סדרה יש סוף וכך גם לסדרה הזאת

איפה זה אמזון

איפשר קישוורר בבקשה לישהו פה יש אוו יודע איפה יש רשימה של הספרים של המומינים

Witchcrafts

New member
נדמה לי שמצאתי -

הספר האחרון נקרא "Moominvalley in November" והוא פורסם בשנת 1970. לאחר מכן, טובה החליטה שלא לכתוב יותר ספרי המשך של "המומינים", אך המשיכה לכתוב סיפורים קצרים ונובלות למבוגרים. נלקח מהאתר הרשמי.

הספר האחרון,

לא מספר את סוף המומינים. הוא עוד ספר רגיל,בסדרה. טובה יאנסן כנראה לא חשבה אף פעם על סיום. זה ברור,המומינים הם נצחיים... ולא,אין לי מושג מה הספר האחרון..

למעלה