עזבי, הוא דיבר לא יפה.. נעלבתי.
S sid101 New member 29/7/06 #47 טוב יצאתי, השארתי לכן פה שתייה ושוקלד בשביל השוקוליתית.. אל תעשו משהו שאני הייתי עושה, ביי
י ילדה שוקולדית New member 29/7/06 #26 תקשיב לי ותקשיב לי טוב --->> לא כולם ניתנה הזכות לקרוא לנו מותק, מאמי, כפרה, נשמה, חמודשה ומיידל'ה!! בשביל זכות זו צריך לעבוד!! ולעבוד קשה!! נועה, מאמי - תגידי לו!
תקשיב לי ותקשיב לי טוב --->> לא כולם ניתנה הזכות לקרוא לנו מותק, מאמי, כפרה, נשמה, חמודשה ומיידל'ה!! בשביל זכות זו צריך לעבוד!! ולעבוד קשה!! נועה, מאמי - תגידי לו!
י ילדה שוקולדית New member 29/7/06 #31 יווווו!! ברווור! תעזור לי,אביר שלי! מכאלה דברים אני כן מפחדת!!!!
O offנועה New member 29/7/06 #34 אתה לא נראה כל כך../images/Emo123.gif משכנע כשאתה ערום ומרוח בסבון, ואם עדיין לא רכשת מיומנויות ADL בסיסיות, כדאי שתהיה רגע בשקט עד שנסיים פה את הויכוח, שששששש.
אתה לא נראה כל כך../images/Emo123.gif משכנע כשאתה ערום ומרוח בסבון, ואם עדיין לא רכשת מיומנויות ADL בסיסיות, כדאי שתהיה רגע בשקט עד שנסיים פה את הויכוח, שששששש.
O offנועה New member 29/7/06 #54 ../images/Emo5.gif לא אוהבת איך שהוא דיבר לשוקולדה נעלבתי, לחסום!!!!
S sid101 New member 29/7/06 #55 תעשו מה שאתן רוצות אבל נראה לי שלא הבנתם מה שאמרתי, לא אמרתי לה להזדיין בצורה סובלנית, אלא להזדיין, מלשון להצטייד בסבלנות, ואם זה מה שהבנתם ואתן עדיין חושבות שהעלבתי או שאני ערס, אז אני לא מבין למה.. ואני אודה לכן אם תספרו לי בכל מקרה, כמו שכבר כתבתי לא התכוונתי לפגוע
תעשו מה שאתן רוצות אבל נראה לי שלא הבנתם מה שאמרתי, לא אמרתי לה להזדיין בצורה סובלנית, אלא להזדיין, מלשון להצטייד בסבלנות, ואם זה מה שהבנתם ואתן עדיין חושבות שהעלבתי או שאני ערס, אז אני לא מבין למה.. ואני אודה לכן אם תספרו לי בכל מקרה, כמו שכבר כתבתי לא התכוונתי לפגוע