חדש

Mystic Dragon

New member
אבל אף אחד לא גר תמיד במודיעין

[בגיל שלנו לפחות] באתי מירושלים

Mystic Dragon

New member
אפשר

אם אפשר לרדת על מנצ'סטר, כי זו עיר תעשייתית ומסריחה, אז בטח ובטח שאפשר לרדת על העיר התאומה שלה. ורחובות, העיר התאומה של מנצ'סטר? בבבבטח.

Guybrush Marley

New member
באמת

יש אפילו כיכר על שם מנצ'סטר, ויש שם שלט באמצע שכתוב "כיכר מנצ'סטר, העיר התאומה של רחובות" או משהו בסגנון, ויש ליד דלת שכל הזמן נעולה ואני מאמין שזה מעבר תת קרקעי למנצ'סטר.

RoCKeR121

New member
עזוב מנצ'סטר אם אנגליה אז עדיף כבר

או ליברפול(מישהו אמר ביטלס?) או לונדון(מישהו אמר סווינגינ' סיקסטיז?) זאת בריטניה באמת חוצמזה שאני מעדיף שנבחרת ישראל תעוף מעוד קמפיין למונדיאל או יורו מאשר לראות את צ'לסי או מנצ'סטר לוקחות עוד אליפות מליברפול וארסנל...

Guybrush Marley

New member
חחחח

אני לא בחרתי את מנצ'סטר כעיר התאומה של רחובות.. אם היו נותנים לי לבחור הייתי מעדיף את לונדון, או אולי אורגון סיטי. בעצם - אם כבר אז כבר, לוס אנג'לס.

Mystic Dragon

New member
נסגור את זה -

עקב היותך גם ברחובות, אתה לא יכול לצחוק על ירושלים. על מודיעין - בכיף.

Guybrush Marley

New member
רוצה לראות שכן?

חה ירושלים (כולה עיר שבנויה משכונות שלא קשורות אחת אל השניה). אגב, ירושלים זאת עיר מאוד יפה, אני לא אומר שלא, אבל לא הייתי רוצה לגור שם.

Mystic Dragon

New member
ורחובות - סתם עיר. וואו.

לא ממש צחקת על ירושלים, למרות שאתה צודק, היא באמת בנויה משכונות שלא קשורות אחת לשניה, היא לא תוכננה מראש ובלה בלה. בכל מקרה, כאחד שגר בירושלים - אני לא אומר שבכל מקום, אבל אני מאוד נהנתי. זה ישמע פלצני משהו, אבל יש בירושלים אווירה שאין בכל מקום אחר, בין אם זה האנשים, או שישי בצהריים או משהו אחר. אחלה עיר.

ofirule

New member
../images/Emo207.gif

גם חדש פה מקווה להשתלב מהר שלום כולם

למעלה