חדש

coockiemonster

New member
חדש

הי אני די חדש פה... חחח... אני קצת ביישן... טוב לאמשנה יש לי איזה מליאנתאלפים שאלות אז אני מקווה שאתם די מבינים ברומח הדרקון...היבשת שלהם זה יבשת או כל העולם? אנשים אני גם צריך מילים של כישופים מכל מני ספרים... ו... אתם יודעים שיש 6 ספרים של לפני המלחמה [הראשונה,זו של קיטיארה ולאורונה וכל אלה...]

Guybrush Marley

New member
הממ

אנסאלון זאת יבשת, קרין זה כל העולם שיראק זה אומר אור בשפת הקסמים ואתה טועה, זה לא שיש 6 ספרים של לפני המלחמה (אני מניח שהתכוונת לשישיית המפגשים), יש הרבה יותר ספרים שבסדר כרונולוגי באים לפני מלחמת הרומח

coockiemonster

New member
אני כבר יודע על שיראק ודולאק

כן ששית המפגשים ומה הקטע עם השיר?

יוסהההף

New member
אם אתה מתכוון להצטרף

אז ברוך הבא..

RoCKeR121

New member
ברוך הבא

היית מצפה מאנשים שקוראים את הרומח לדעת איזה ספרים תרגמו לעברית לא? בכל מקרה אלה חרא של ספרים אז לא הרבה קראו אותם והם גם בלתי ניתנים להשגה כמעט עכשיו מאז שסגרו את הוצאת מיצוב לפני יותר מ10 שנים... אנסלון יבשת קריין עולם ויש גם יבשת חדשה שקוראים לה taladas או משהו כזה אבל אין שום ספר רומח בעברית שמדבר עליה והיא גם ככה לא מעניית במיוחד ממה ששמעתי יש המוני ספרים שמספרים על לפני מלחמת הרומח...יותר ממאה לפי דעתי...

crysania

New member
אני צריכה את המסנג'ר שלך^^

סתם כי יש לי את של כל הפורום^^

coockiemonster

New member
אין לי

אבל יש לי איי סי, וואי שיט רק עכשיו קלטתי משהו.אני משתמש בשם משתמש של אחותי ואני שונא את סקעעעת ה%$&^%R^%#%$#&^%$#&%$# אז האיי סי שלי הוא234901607 ודרך אגב, מצאתי יזה ספר בעברית על דרגונים במלחמת הכאוס, שווה לי לקנות?

RoCKeR121

New member
כן...זה אחד משני ספרים חדשים

שתרגמו לעברית אם אתה יכול קנה את שניהם אם לא אז אני ממליץ יותר על האגדה של הומה שיוצא בימים הקרובים(בשבוע הספר...)

coockiemonster

New member
תודה רבה

דרך אגב כולם מכירים פה? אני יודע שאני נשמע עכשיו כמו ילד בן שש, אבל "פני כמה אתם?"

coockiemonster

New member
אכן התכוונתי בני...

אז אני ממש קטן פה... לא נורא אני בן 14 וחצי. מאיפה אתם?

crysania

New member
תעשו היכרות.

או שתעשה לעצמך מסנג'ר ואז אני אכיר לך את כולם^^ קרן.15.אשקלון. נמ.

למעלה