חדש

Liorking

New member
חדש

שלום! אני חדש כאן, אני לא מכיר ממש מוזיקה פ'אנק חוץ מכמה שירים. רציתי להתחיל עם סליי ומשפחת הסטון. יש להם אוסף The Essential Sly & the Family Stone (תבדקו ב-AMG) שנראה לי ממש טוב, אז אני מתלבט אם להשיג את האלבומים שלהם או את האוסף.

הנה התשובה המלאה...

קודם כל שלום ותמיד טוב לצרף חברים חדשים למשפחת הFאנק... אז בקשר לסלי והפמילי סטון - לאוסף הנל יש בעיה שהוא מכיל לצד הקטעים הטובים (אני לא בטוח שבגרסאות המלאות לכל השירים...) גם קטעים מאוחרים ומבאסים שלהם. אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז דווקא האוסף שיצא בזמן אמת (1970) ונקרא GREATEST HITS מכיל את רוב החומר הטוב שלהם, אבל אני בטוח שקיצצו את האורך של איזה שיר או שניים. דווקא את האוסף הזה כדאי לקחת לאוטו או לשמוע עם חברים וכו' אם אתה בעניין של להרחיב - אז אפשר לצד האוסף לרכוש את ההופעה מ1971 - THERES A RIOT GOING ON - היא כולה טובה, אבל בעיקר כשמכירים גם את הביצוע המקורי. אם אתה מהמשקיעים, אז כדאי להחזיק בעצם שלושה אלבומים - DTAND! - בעצם המאסטרפיס שלהם, ואין להם עוד אחד... LIFE - בעיקר בגלל YOURE A CHIKEN - שלא מופיע באוסף THERES A RIOT GOING ON - הופעה שתכלס מסמלת אצל סלי את סוף עידן הסיקסטיז, מעין פעם אחרונה שהוא בשיאו, לפני שג'ורג' קלינטון עוקף אותו בסיבוב והופך את הרוק-סול הנאיבי של סלי לקצת פתטי... וזהו! FUNK ON!

למעלה