../images/Emo58.gifPB עתידי; 24 - 515
הגיוני שירצחו אותה, אבל אני לא חושב שזה יגרום לאיבוד העניין בסדרה. זה די מזכיר את מה שקורה בעונה החמישית של 24 (
ים אדירים! אלו שלא צפו - קישטה!) - רוצחים כל כך הרבה דמויות ראשיות, שהופיעו במרוצת העונות, היו חיוניות לעלילה והצופים התחברו אליהם, באופן בלתי צפוי ומטורף לגמרי. כבר קרה בפרק 513 שטוני אלמיידה (שמופיע מהשעה הראשונה ביום הראשון של 24) גסס בידיים של ג'ק (שמצדו,
ברגע אנושי ונדיר ביותר, החל לבכות), אבל לא מת לחלוטין (למרות שבאתר של FOX כבר הופיע בפרופיל הדמות כ"נפטר", הפרק הסתיים כאשר עדיין לא הוכרז מותו). בפרק 514, שבוע לאחר מכן, בסצנה הראשונה נעטפה גופתו של טוני בניילון והעלילה חזרה לנוע בקצב. הפרק האחרון, אגב, הסתיים כאשר ג'ק ומנהיג קבוצת הטרוריסטים התקופתי כנראה מתים. הפעם אני לא בטוח שבאואר יצא בחיים מהסיפור. יתכן שכחלק מהתרחשויות סוף העונה, שאמורות להגדיל את רמת האימפקט, תרצח שרה. חוצמזה, כדי להוציא מסקופילד את הדמעות לא צריך את שרה, שכן יש לו את סיפור האח שמלווה את הסדרה מתחילתה ומוכיח את יעילותו הרגשית. לסיכום: למרות שאני אוהב את הדמות של שרה, יתכן שכאשר הם יברחו מהכלא ימוצו קווי העלילה היצירתיים שהם מסוגלים להוציא מהדמות שלה, ולכן היא תרצח. אגב, אני עדיין לא מאמין שסקופילד ולינקולן יצאו ביחד מבית הכלא. אם הכותבים למדו איך ליצור מתח-דרמה טובים ממורי הדרך שלהם ב24, אחד מהם ישאר בכלא או ישלם בחייו למען השני. כך יתווסף אפקט הנקמה לסדרה. אורן.