חדש.

FuNky M0nK

New member
חדש.

שלום לכולם. קוראים לי אביב וגם אני התמכרתי לסדרה(קשות) אני סיימתי לראות את הפרק ה11 ואני מניח שעד מחר אני אסיים את כל הפרקים עד 15. ולגבי העונה השנייה שמדברים עליה-זה יהיה פשוט המשך הסיפור עם מייקל או דמויות חדשות? תודה.

Angelus

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

לגבי העונה השנייה, תאלץ לשאול את המומחים פה (לילי22). ישנה גם כתבה בנוגע לעונה ה-2 בטאגליינס.
המשך שהייה נעימה בפורום.

לילי 22

New member
ואם כבר עונה שניה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

מסתובבות שמועות זדוניות ורציניות ביותר שבסוף העונה הראשונה עומדים להרוג את הדמות של ד"ר שרה
אני אישית יאבד חלק מהעיניין בסדרה אם יהרגו את הדמות שלה. לדעתי שרה ויין-קליס היא שחקנית מצוייינת והדמות שלה מראה את הצד האנושי והרך יותר של מייקל. מה דעתכם?

ƒlameStriker

New member
../images/Emo58.gifעונה שניה

די הגיוני. מה צריך אותה אם בעונה שניה הם נמלטים ועסוקים בלברוח ולא יהיו בכלא? שרה לא חלק מההימלטות. היא רק עוד מכשול. קטן אבל מכשול.

Tinty

New member
../images/Emo58.gifPB עתידי; 24 - 515

הגיוני שירצחו אותה, אבל אני לא חושב שזה יגרום לאיבוד העניין בסדרה. זה די מזכיר את מה שקורה בעונה החמישית של 24 (
ים אדירים! אלו שלא צפו - קישטה!) - רוצחים כל כך הרבה דמויות ראשיות, שהופיעו במרוצת העונות, היו חיוניות לעלילה והצופים התחברו אליהם, באופן בלתי צפוי ומטורף לגמרי. כבר קרה בפרק 513 שטוני אלמיידה (שמופיע מהשעה הראשונה ביום הראשון של 24) גסס בידיים של ג'ק (שמצדו, ברגע אנושי ונדיר ביותר, החל לבכות), אבל לא מת לחלוטין (למרות שבאתר של FOX כבר הופיע בפרופיל הדמות כ"נפטר", הפרק הסתיים כאשר עדיין לא הוכרז מותו). בפרק 514, שבוע לאחר מכן, בסצנה הראשונה נעטפה גופתו של טוני בניילון והעלילה חזרה לנוע בקצב. הפרק האחרון, אגב, הסתיים כאשר ג'ק ומנהיג קבוצת הטרוריסטים התקופתי כנראה מתים. הפעם אני לא בטוח שבאואר יצא בחיים מהסיפור. יתכן שכחלק מהתרחשויות סוף העונה, שאמורות להגדיל את רמת האימפקט, תרצח שרה. חוצמזה, כדי להוציא מסקופילד את הדמעות לא צריך את שרה, שכן יש לו את סיפור האח שמלווה את הסדרה מתחילתה ומוכיח את יעילותו הרגשית. לסיכום: למרות שאני אוהב את הדמות של שרה, יתכן שכאשר הם יברחו מהכלא ימוצו קווי העלילה היצירתיים שהם מסוגלים להוציא מהדמות שלה, ולכן היא תרצח. אגב, אני עדיין לא מאמין שסקופילד ולינקולן יצאו ביחד מבית הכלא. אם הכותבים למדו איך ליצור מתח-דרמה טובים ממורי הדרך שלהם ב24, אחד מהם ישאר בכלא או ישלם בחייו למען השני. כך יתווסף אפקט הנקמה לסדרה. אורן.

debojam

New member
מה פתאום ../images/Emo58.gif

איפה שמעת את זה שיהרגו אותה הנה קטע קטן מכתבה שמדבר על עונה שניה ועל שרה ומייקל
ספוילר
TVGuide.com: Assuming the boys break out, how might you continue what's been started between Michael and Sara? Once he's out, it's not like he can swing by to ask her to Starbucks. Olmstead: Absolutely not. But by the same token, it will be an extension of their relationship right now, which is "frustrated." These are two people who would be in the sack by now if they were working together at a law firm. But because of the limitations and constraints of where and who they are... they have to try a little harder, and that makes the times that they are together that much richer. If Michael does get out, their contact and connection would essentially continue the same dynamic it had in prison.

לילי 22

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif עונה 2

הדגשתי את המילה שמועה כי זה לא ספויילר או משהו בטוח... זאת רק שמועה.הכותבים אמרו שאחת מהנשים בסידרה הולכת למות: יש כאילו שחושבים שזאת ניקה או האחות קייטי ויש כאילו שבטוחים שזאת הולכת להיות שרה. אגב הציטוט שהבאת הוא לאו דווקא מתייחס לעונה שניה כי הבריחה נעשית עוד בעונה הראשונה.

לילי 22

New member
עונה 2 ../images/Emo58.gif

הולה חברים תכינו את הסומבררוס והטקילה
From the Chicago Sun: Times:FILMING OFF: Though Chicago Film Office head honcho Rich Moskal says quite a number of major Hollywood studios ''are circling,'' considering Chicago as a key filming site, it's no secret the city and state's movie and TV projects are down considerably from last year.Another unfortunate development affects the biggest TV show working here: ''Prison Break,'' starring Wentworth Miller.While Fox just renewed the hit show for another season, the producers have announced that only the first nine episodes will be shot in Illinois. The story lines for next year focus more on escaped prisoners scattering around the country. New Mexico appears to be the leading contender to get the bulk of the ''Prison Break'' filming biz for the 2006-07 season.

../images/Emo58.gif אולי???

למה לא??? לא מספיק חתיכים בסדרה הזאת גם איזה לוקיישנים..... רק חסר שיביאו את יב"ז ויהודה לוי ויתחילו להקפיץ שם טקילות....

שרה זאת האחות שמטפלת במייקל?

כאילו זאת שהוא בא אליה כל פעם כדי לקבל את הזריקה לסוכרת שלו..?

למעלה