חדש..

epitaph

New member
אז לפי מה שאת אומרת גם הנדריקס אפס

וג'ים מוריסון לא כזה רחוק משם... את צריכה להתחיל לגדל מוח...

s a r a h13

New member
הוא אפס בלי קשר לצורה שבה הוא מת,

הוא אפס כי הוא אפס. נקודה. אידיוט, מוריסון לא מת מקיא. ומה זה משנה, בונהאם מפגר, מוריסון שולט, מצדי שיתפגר מלטבוע בכיור, העיקר שהוא עשה היסטוריה ושהוא היה מוזיקאי מוכשר ומדהים.

epitaph

New member
וגם בונהם עשה היסטוריה...

הוא לא מת מקיא, בגלל זה רשמתי שהוא מתקרב לשם, הוא מת מדום לב כתוצאה של מנת יתר או עירבוב של כמה סוגים (ולמה את חושבת שבונהם נחנק אם לא משתייה ועוד כמה הרגלים מגונים). בקיצור, אדיוט מי שעשה אותך, תלמדי הבנת הנקרא ותדעי קצת על מה את מדברת לפני שאת מפזרת פה "פנינים".

s a r a h13

New member
אני אלמד הבנת הנקרא

ואתה צריך לקבל שיעור בקללות "אידיוט מי שעשה אותך!" נו באמת. ואני יודעת יופי על מה אני מדברת, ונניח שטעיתי, נניח שהוא נחנק מברווז גומי שקפץ לו לגרון, אז? תראה על מה אתה מתווכח, האם בונהאם מת מקיא או לא, זה לא מעניין, אז יאללה

fire witch

New member
אחחחח כמה הייתי משלמת בשביל

לחזור להיות ילדה בת 13 , חוסר הדאגות , היכולת לפלוט שטויות על כל צעד ושעל בלי שאף אחד ייקח אותי ברצינות ....

fire witch

New member
סליחה , 14

את מוחלת לי , הוד בגרותך ? את חושבת שאת יכולה לארגן לי כמה חברות בגילי ? ככה שיהיו לי חיים , בקטנה ....

s a r a h13

New member
לא, אבל תוכלי להפסיק לריב עם ילדה

בת 14 בפורום ותלכי לעשות משהו אחר, משהו לגיל שלך, בקטנה...

fire witch

New member
יקירתי , אני לא רבה איתך

אם כבר מדברים על לעשות משהו לגילי - בואי אני אעשה משהו שתואם את גילי ואענה לך בצורה שקולה את מדברת הרבה שטויות , את מתווכחת על הרבה שטויות ובאופן כללי אני נוטה להתעלם ממך ומשכמותך כי עד שלא ייכנס לך קצת שכל לקודקוד לא תביני שהגיגייך הדבילים והדעות המתלהמות שלך לא מעניינות אף אחד כהוא זה . בעיניי להגיד שבונהם אפס ומוריסון שולטתת!!111 זה בדיוק כמו להגיד שיעל בר זוהר מטומטמת ונינט פ33ה !! וזו הסיבה היחידה שבכלל נכנסתי לדיון הדבילי הזה הגיע הזמן שתעשי הפרדה בין מוזיקה ששומעים כי כיף לשמוע לבין ויכוחים שמתנהלים אך ורק כדי להראות כמה את אנטי ומאאאגניבה אני מאחלת שכשתגיעי לגילי תעשי רבע מהדברים שעשיתי בחיי , אולי גם תלמדי מזה משהו .. לסיכום , חביבתי - קחי לך כמה קלמנטינות וצאי לטייל

s a r a h13

New member
אני אלרגית לקלמנטינות :)

הוא אמר שאני חושבת שמוריסון אפס, אמרתי שלא, עזבי, זה עלוב בשבילך להתווכח עם ילדה בגילי, אין לך מה לעשות בחיים.

fire witch

New member
אני באמת צריכה הבהרה

מה זה הקטע עם האין חיים ? זה כאילו מגניב עכשיו ? זה קול להגיד למישהו שאין לו חיים ?

Sum41xGiRL

New member
הריב הזה לא משהו

אין פה את הקאץ' מישהו צריך לספר בדיחות :|

perseverance12

New member
מאחל לקום מחר בבוקר

עם מנת שפיך נדיבה על הפנים ולא להבין מאיפה זה בא .

epitaph

New member
מה את רוצה, חינוך זה גורם משפיע...

ובדרך כלל מי שעשה אותך הוא גם זה שחינך אותך. ושוב את מראה את הצורך בשיעורי הבנת הנקרא כי לא הבנת בכלל על מה דיברתי.

epitaph

New member
אני אסביר לאט כדי שאולי תביני...

בהתחלה הסברתי לך שאני כן יודע ממה ג'ים מוריסון מת ושזה לא כזה שונה מאיך שבונהם מת. עוד מהתחלה הערתי שגם בונהם עשה היסטוריה (אם תרצי ואם לא כמעט כל המתופפים ברוק מאז ועד היום מושפעים ישירות או בעקיפין ממנו). אם את רוצה שיבינו אותך לא יזיק לך להסביר, אם את כותבת משהו כמו "אפס, התפגר מקיא" אז מן הסתם חושבים שאת חושבת שהוא אפס כי הוא התפגר מקיא, תלמדי להסביר את עצמך ואז אנשים יבינו מה את רוצה מהחיים שלהם. (וכאן נכנס החלק של הבעה שזה כמו הבנת הנקרא רק הפוך)

למעלה