חדש..

Sum41xGiRL

New member
אני מת עליך!

אם במקום לשמוע את מה שאת כרגע שומעת היית שומעת Circle jerks,buzzcocks,dead kennedys, reagan youth ועוד מלא להקות גדולות אחרות! הייתי חושב שאת נשמתי התאומה! מריבות באינטרנט שולט!

AeroTom

New member
למה אפס בדיוק?

הוא אחד המתופפים הכי גדולים שאי פעם היו קיימים לדעתי. אם את קוראת לו אפס בגלל הצורה שבה הוא איבד את חייו ולא שמר על עצמו - אז תצייני את זה. או שאת קוראת ככה גם ליכולת התיפוף שלו? לא ממש הסברת את עצמך...

AeroTom

New member
../images/Emo12.gif צר לי לשמוע זאת...

קצת לא מובן לי האמת מה יכול לגרום לך לחשוב ככה על יכולת התיפוף שלו? הבן-אדם היה אגדה ואין הרבה מתופפים שהגיעו לרמתו לדעתי. קצת מוזר לי לשמוע את זה ממישהי שמחשיבה את עצמה מאוד אוהבת את לד זפלין. לא תמצאי הרבה נראה לי שיחשבו כמוך...גם כאלה שלא ממש שומעים זפלין.

s a r a h13

New member
אני דיי אוהבת לד זפלין

פעם ממש ממש אהבתי אותם, עד שהכרתי להקות אחרות, עכשיו כבר הרבה פחות. אני לא חושבת שהוא מתופף טוב, יש לי איזה דיסק ישן של הופעה שלהם, ושם הוא כביכול מאלתר סולו, פשוט נרדמתי מזה, זה כ"כ משעמם, הוא הרס את השיר.

AeroTom

New member
אממ...

לא ממש שווה לשפוט לפי קטע אחד מ-בוטלג (אני משער לפי מה שכתבת?) אחד של הלהקה...שווה לשמוע את כל העבודות שלו בתוך אלבומי הלהקה וההרמוניה בשירים והוא חלק בלתי נפרד מהמוזיקה הנהדרת שהביאו 4 חברי הלהקה. כל אחד בכישרון שלו ולדעתי בונהאם היה אחד מהמתופפים הכי גדולים אי פעם. אפשר להגיד בעצם הכי גדול בשבילי. בכל מקרה, לא משנה מה את חושבת עליו, קצת חבל לי באמת לשמוע זאת וגם על זה שאת כבר פחות אוהבת את הלהקה.

s a r a h13

New member
למעשה, אני בכלל לא מתופפת

אבל זה לא מונע מבונהאם להיות אידיוט.

ואללה, את יכולה לתופף בכלל שאת

מדברת? אם כן איך זה שעל בונזי שמענו ועלייך לא? אגב גם ג'ימי הנדריקס נחנק מהקיא שלו והוא רחוק מלהיות אפס

Sum41xGiRL

New member
stop with all those pop-metal

like kiss and Van halen If ya listening to Metal listen to Trash Black Sabbath was a blast til' Ozzy left them

Sum41xGiRL

New member
sometimes british, sometimes scotti

scottish sometimes irish and sometimes americanish(hahaha) That why i'm in work, and i can't write in English... Well, good to talk to ya, lad.

ברוך הבא

להקות טבות אבל אני לא מתמצא ברוק חוץ מכל הזרם הסיאטלי ופינק פלואיד וכל הזבל שיש היום זהו תהנה באתר

למעלה