חדש

ozshady

New member
חדש

מה קורה אנשים? אני חדש חולה על אמינם... יש לי את כל האלבומים... איזה אלבום אתם נכי אוהבים איזה הכי פחות? איה שיר? אני לא סובל את infinite אוהב... שאלה ממש קשה... אולי The Marshel Mathrers LP איזה שיר זאת השאלה הכי קשה... יש מלא.. אני חולה על 97' Bonnie And Clyde אבל יש גם את סטאן או When IM Gone אחלה שיר!!! לא אכפת לי מה אומרים. וואי אבל יש עוד... יש כל כך הרבה קשה לי להחליט...

Lil M

New member
עצור!!!!!!!

תן פרטים אישה! :D סתם סתם נו גבר גבר ! מי אתה!? שם גיל מיקום! לגבי - אני מייקי אני מאאגניבה אני בת 16 אני מפ"ת אה כן, אני מאוד מאוד מאאאגניבה. כאילו ממש. אה נו welcome מאדפאקעעע

ozshady

New member
כן... זיהוי!

קוראים לי עוז אני מטבריה... בן 16 מה עוד...? מאאאאאאגניב? איך אני מברר את זה? (לא אוהב להחמיא לעצמי יותר מדי...). חחח תודה מייקי. ומה עם השאלות שלי?

Lil M

New member
איך תדע שאתה מאאגניב:

ברגע שאתה מתכנן להשתלט על העולם אתה סוגד למייקי ולנולי ומעשן להנאתך פטרוזיליות! רץ בשדות עם חגבים, לובש תרבושים ואומר הרבה דברים מטומטמים. אני מאאאאאגניבה גאה! :O :D:D:D אתה מאאגניב ?! רוצה להצטרף לארגון החתמפים?! חרגולים תרבושים מאאגניבים ופטרוזיליות! טוב נו אם אתה סטלן חושרלילה! אתה כוסית?

angela12

New member
אני מאגניבה מוכרת בעירי

ואני לא עושה כמעט אף אחד מהדברים הללו

angela12

New member
בטח שכן

המאגניבות בוערת לי בעצמות ורק כדי שתיהיה מבסוטה... היום רצתי בשדות עם חגבים את יודעת איך זה..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאבל בטוח לא עישנת פטרוזיליה

ולכן את לא מאאאגניבה

angela12

New member
את רואה תפיל האפל והקשוח בחתימה

שלך? שלי אפל יותר וקשוח יותר פי 20 ממנו

Lil M

New member
רגע!! חכי!!

החתימה הקודמת שלך!! שלחי לי אותה לאייסי היא גאוני 265160732

angela12

New member
יא רבאנן

איך את רוצה אני יזכור בנאדם? זה נמחק ומת מצטערת

Envenom

New member
מוגש כשירות לציבור מטעם שוקו-וניל >

תבין, כשאדם לא מדבר חלש, חזקה עליו שידבר חלש, כשהוא מדבר חזק, גם הקולות בתוך הראש שלו מתחזקים והוא נכנס למצב של חפפה ואז הוא מוצא את עצמו עירום בתור לרכבל בראש הנקרה, וכולם נותנים לו לעקוף, כי אין להם עיניין שהוא יעמוד מאחוריהם. ורק כשהוא כבר בקרונית והוא מבחין בשוטרים שמתקרבים, הוא מנסה לברוח והדלת נסגרת אך משהו ממנו נותר

angela12

New member
מחוכם, טוהר

אבל זה בכלל לא השלם.. התכוונתי לשים את הכל אבל תפוז לא הרשה אז השארתי את זה ככה וזהו.

Envenom

New member
תפוזונע

אז אולי תחלקי איתנו את השלם?
אני פשוט עשיתי קופי פייסט מאחת ההודעות שעדיין לא שונתה החתימה שלך בה

angela12

New member
יאללע

תבין, כשאדם לא מדבר חלש, חזקה עליו שידבר חלש, כשהוא מדבר חזק, גם הקולות בתוך הראש שלו מתחזקים והוא נכנס למצב של חפפה ואז הוא מוצא את עצמו עירום בתור לרכבל בראש הנקרה, וכולם נותנים לו לעקוף, כי אין להם עיניין שהוא יעמוד מאחוריהם. ורק כשהוא כבר בקרונית והוא מבחין בשוטרים שמתקרבים, הוא מנסה לברוח והדלת נסגרת אך משהו ממנו נותר בפנים והוא אומר למפעיל "עצור! עצור!" אבל המפעיל לא שומע וכולם סביבו אומרים לו: "לא שומעים אותך, דבר חזק!" אבל אסור לו לדבר חלש כי זה מה שהביא אותו למצב הזה מלכתכילה. ולכן הפצרתי בך חזור ופצור....דבר חלש. תפוז אכן זונע שהוא לא הרשה לשים את יצירת האומנות הזאת...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo2.gifפילי הוא הפיל הכי קשוח ואפל

שקיים!!!!!! הינה תיראי איזה פרצוף אפל וקשוח הוא יודע לעשות -->

Magi¢ Girl

New member
היי עוז...ברוך הבא../images/Emo24.gif

איזה עוד להקות\אמנים אתה אוהב??... (אה ואני גל)

למעלה