חדש=]

BarBar89

New member
חדש=]

היי לכם אני חדש כאן.. אני בקרוב מתחיל ללמד לתיאוריה ואז לשיעורי נהיגה:p רציתי לשאול משהו..אבא שלי אומר לי תעשה שיעורים על משאית זה טוב זה יעזור,יביא ביטחון ושיהיה מה כבר יכול ליהיות חח:} האם יש כאן אנשים שקרה להם אותו מצב ושהם לא ידעו האם ללכת על פרטי או על משאית?

blabla2a

New member
אמממ

אם אתה לא מתכוון להיות כמו בובי ורוקסטדי מצבי הנינג'ה! חבל לעשות רישיון על משאית.....כי לא נראה לי שתקנה איזה HAMMER H1 או שתעבוד בחברת הובלות שתיהיה גדול....

16תומר

New member
גם אני לא עשיתי על מכונית רגילה! כנ

אני עשיתי רשיון על מטוס ועכשיו אני יכול לטוס על הכביש!!

BarBar89

New member
שאלה=]

אתם מכירים אתרים שבוחנים [ללא כסף] שאלות הדומות לתיאוריה? תודה

איזה שטויות!

אני לומד על משאית, קודם כל, בקבלנות זה יוצא פחות או יותר אותו כסף, הביטחון העצמי במשאית הוא גבוה יותר, כל הכביש פרוס בפניך, זינוק בעליה יותר קל, אתה מרגיש מלך על הכביש, ומה גם שעוד רישיון בכיס זה לא רע, מספר שיעורים הוא 32 ולא 28 אבל זה הבדל היחידי אולי, חוץ מזה, שזאת משאית ממש קטנה עד בינונית לא הגדולות האלה שאתם רואים, חוץ מזה, מי שעובר טסט על משאית בד"כ יהיה נהג טוב על רכב פרטי, זה נראה לו כבר קל מדי והוא לא לחוץ. שיעשה על משאית אם יש לו כסף, למה לשלול סתם ולצחוק.

האמת?

אם לא הייתי מתחיל על מכונית רגילה הייתי מתחיל על משאית.. זה נותן לך 2 רישיונות בטסט אחד אז למה לא?

MrJacKasS

New member
חשבת על ההוצאות ??

אני משער שמן הסתם שעורי נהיגה על משאית עולים "הון תועפות" יחסית לשיעור על רכב פרטי.

רק טמבל לא עושה קבלנות על משאית

המורה שלי סידר לי ב-4000 ש"ח עד הרישיון. מי שלא עושה קבלנות על משאית יוצא לו באמת הרבה, כי 120 ש"ח שיעור. על רכב פרטי בערך כך הרישיון הוא 3500 ש"ח בד"כ כולל הכל אז להוציא עוד 1000-800 ש"ח, לא כזה משמעותי, לפחות בשבילי. כמו שאמרתי זינוק בעלייה יותר קל, הפניות במשאית יותר קשה כי אתה שוכח לפעמים שי לך זנב, אבל המורה שלי הוא סבבה ושווה ללמוד על משאית רק בגלל זה, מה גם שבמשאית אתה קובע את השיעורים, מתי שאתה רוצה...חופשי כי כמעט ואין אנשים שלומדים על משאית, אתה גם מרגיש מיוחד חחח... לא אם נהיה רציניים, יש הרבה יתרונות למשאית... גם חסרונות אבל זה בערך שווה בשווה... חוץ מזה לא צריך להיבהל מהמילה "משאית"... אחרי זה אתה עושה על אופנוע... ויש לך את כל הרישיונות חחח...חוץ ממלגזה...

למעלה