חדש היי אני חדש כאן קוראים לי עדי ואני בן 16 וחצי ורוקד קלאסי בעיקר יש כאן עוד בנים שרוקדים קלאסי?
ע עדי77889 New member 28/11/05 #1 חדש היי אני חדש כאן קוראים לי עדי ואני בן 16 וחצי ורוקד קלאסי בעיקר יש כאן עוד בנים שרוקדים קלאסי?
ד דנדוש בעמ New member 28/11/05 #6 את משוהם? אני דנה לוי...רוקדת בבוגרת אצל דולי (לא אכפת לי להגיד שם משפחה במילא יש מלא לוי חח)
D dark dance angel New member 28/11/05 #7 פפחחח אני בייצוגית... קוראים לי שני פרג'ון!!! איך אני לא מכירה אותך?
D dark dance angel New member 28/11/05 #9 יש מצב... אחחח אתן כאלו מהממות... הריקודים שעשו לכן פי אלף על הריקודים שלנו.... באסה לנו!!!! דולי עכשיו עושה לנו ריקוד עם תפוחים.. חחחח יענו שלגיה..
יש מצב... אחחח אתן כאלו מהממות... הריקודים שעשו לכן פי אלף על הריקודים שלנו.... באסה לנו!!!! דולי עכשיו עושה לנו ריקוד עם תפוחים.. חחחח יענו שלגיה..
ד דנדוש בעמ New member 28/11/05 #10 חח וואלה? חח תודה באמת עשתה לנו ריקודים מהממים השנה...אבל אני בטוחה שגם שלכן...כמה כבר יש לכן?
A A l o n 1 2 4 New member 28/11/05 #11 אמ לשני! וואוו, אני לא יודע איך, אבל שמעתי את השם שלך מלא, אבל אני פשוט...לא זוכר מאיפה השם שלך מוכר לי...אולי היית פעם בקורסים של מתן?
אמ לשני! וואוו, אני לא יודע איך, אבל שמעתי את השם שלך מלא, אבל אני פשוט...לא זוכר מאיפה השם שלך מוכר לי...אולי היית פעם בקורסים של מתן?
D dark dance angel New member 30/11/05 #18 באיזה קורסים מדובר??? ודנה כפארה היא עשתה לנו בדיוק ריקוד אחד וגם הוא דפוק...
D dark dance angel New member 30/11/05 #20 כןןן לא שאני מתנגדת להיפ הופ, אבל זה קצת ביזבוז של זמן... לא נורא יערה באה אלינו מחר ועושה לנו ריקוד חדש...
כןןן לא שאני מתנגדת להיפ הופ, אבל זה קצת ביזבוז של זמן... לא נורא יערה באה אלינו מחר ועושה לנו ריקוד חדש...
ד דנדוש בעמ New member 30/11/05 #21 יערה שאיתנו? וואלה איזה כיף לכם היא ממש מהממת עשתה לנו ריקוד מדהים...
מ מרנינית New member 29/11/05 #15 היי עדי,ברוך הבא!../images/Emo13.gif אני ספיר בת 16, רוקדת גם בעיקר קלאסי