חדש....

שח_מט

New member
חדש....

אחרי כמה שנים של גמילה [לא ממש אהבתי את גירסאות 4 וגם לא ממש את 3] התקנתי היום את FM 2005 וזה כיף גדול. אני משחק במנג'רים עוד מימי המנג'ר הראשון הכתום שהיה בקומודור 64 למי ששמע/זוכר/מכיר... כמובן שסדרת CM הגדירה את המשחק הזה כל פעם מחדש. אשמח לשמוע או שתפנו אותי לקצת טיפים על FM 2005 מבחינת שחקנים וטקטיקות וטיפים כללים למשחק. עושה רושם שהם התקדמו ופתרו את בעיות 4... איך CM5? יש בו דברים טובים? שח

א מ י ר 7

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo65.gif

אז ככה.......FM5 הוא אחלה משחק בגדול אין הרבה שינויים קודמים מהקודם, רק דברים קטנים אבל באמת יופי של משחק. בקשר ל-CM הוא עוד לא יצא (יצא בבריטניה והופסק) ולכם אין לנו עוד דיעה עליו למרות שאומרים שהוא לא יהיה טוב כמו FM. בקשר לשחקנים עשינו פה שירשור ענקי שגם נכנס לטאגליינס לפי דעתי (יש המום שחקנים צעירים ומוכשרים). אבל השחקן שלי הוא ברור, סרקי מרומא!!!! מקווה שעזרתי

שח_מט

New member
תודה. אחפש את השרשור...

וסתם לנוסטלגיה אני אחפש קישורים למשחק שהתחיל את הכל. שם אגב לקחת קבוצה והתחלת איתה מליגה 4 באנגליה... בנתיים התחלתי עם בורו ודווקא קניתי שחקנים מוכרים וסימני שאלה גדולים כמו מרלה, דקור וברקוביץ... המטרה לשחק 4-1-2-1-2 התקפי. היה שרשור טקטיקות??? שח

tomash11

New member
ברוך הבא!!

טוב לראות פה אנשים חדשים ודאי וודאי שטוב לראות כאלו שמכירים את המנג'ר עוד מהתקופה שהוא היה רק שתי שורות ב-basic...:)) מקווה שתהנה ותתרום לנו מהידע, וכמובן, גם תקבל לא מעט:)) ברוך הבא!!

mcpross

New member
היי שח-מט

נראה לי שאתה מתכוון לpm - premier manager. שם היית צריך לקחת קבוצה מהקונפרסנס,gateshead, למשל ולנסות לקחת אותם להצלחות. באמת מעניין אותי לדעת אולי האנשים בפורום כאן זוכרים משחקי מנג'ר ישנים: אני מאד אהבתי את סדרת usm ואת one - nil.

למעלה