חדש!

SCaToPHaG

New member
../images/Emo45.gif סחטיקה

אני מודה שלקח לי 2 שניות להבין את הקונספט (המצויין) - אני איטי כזה. קצת נראה לי מוזר שאין שום שינוי בצבעוניות של הדמות כשהיא לא מתחת לספוט. אני רואה שיש wash צהוב, אבל הוא אמור להיעלם לדעתי באיזורים אליהם לא מגיע האור. מצד שני זה בטח נראה אחרת לגמרי בדפוס. נראה מחר.

ejay

New member
יפה,

הייתי רוצה לראות את פס הייצור הזה מומחש בצורה יותר ויזואלית במקום רק לראות את השינויים לאורכו- פשוט מתוך הנאה ילדותית של "לראות איך זה עובד". בעיה נוספת היא חוסר דיוק באנטומיה - שאינו בעייתי כשלעצמו אלא שכאן לא ברור מספיק אם מדובר בהחלטה או בעילגות . (זה עובד טוב בצללים שבחזית, אבל פחות טוב בדמות תחת הזרקור)

e m i l y

New member
כן, טוב,

אני נוטה לא כל כך להסכים, לגבי הצל לעומת התאורה אני חושבת שההערה היתה יכולה להיות ממש מדוייקת אם היה מדובר באיור ריאליסטי המנסה לחקות את המציאות, מכיוון שלא כך הדבר,טובת האיור כולו עומדת לפני הכל, גם אם זה אומר שחלק מהדברים לא יהיו "נכונים" יפה אמרת,אם אין אור נניח על היד אז למה היא מוארת? והתשובה היא פשוטה: אם היד לא היתה מוארת היא היתה נבלעת ברקע וכל "תנועת הכוכב" היתה הולכת לאיבוד, אתה מבין לפעמים הקריאות קודמת לריאליזם... לא כל כך הבנתי את הקטע על העילגות אבל יש לי הרגשה שהתשובה שלי תענה גם על זה... אבל בחיי גרמתם לי לחשוב.

שגעון של ציור! משעשע ביותר :))

ואחלה רעיון וביצוע. מה שחשוב זה התחושה שמקבלים ממבט ראשון ולכן לא מפריע לי במיוחד אי דיוקים באנטומיה כי בס"כ זו קריקטורה, או שהיד מוארת איפה שאלומת האור לא קיימת. אולי היא באמת לא אמורה להיות מוארת, אבל זה לא מזיז לי. הקומפוזיציה הייתה יכולה להיות יותר מעניינת אם אלומת האור (שבעיניי רווייה מדי בצבע) הייתה באה באלכסון ולא דוך מלמעלה. מתה על הסגנון שלך !!

מתלהב

New member
שווה. הסגנון והקונספט (פרט לפרונט)

מזכירים קצת את פס הייצור של בתי הספר לאמנות כפי שהוא מתבטא בעבודותיו של האמן אליעזר זוננשיין..

LightRay

New member
אז ככה

אמנם זו פעם ראשונה שאני כותבת אבל אני נמצאת בפורום הזה כל הזמן וקוראת את הדברים שלכם ובוחנת את העבודות שלכם והחלטתי לכתוב דווקא עכשיו כי רציתי נורא להגיב לאיור של אמילי. אולי בעתיד אתפוס אומץ ואראה גם דברים שלי. ובינתיים.... אמילי, רציתי לציין שהקונספט מעולה והצלחת להעביר את המסר בצורה הכי טובה שיש. איור מקסים! ראיתי גם איורים קודמים שהצגת כאן בפורום ואת האיור הזה הכי אהבתי. Keep up the good work! ליאת

אני מתפעל כל הזמן מהעבודות שלך

אבל הפעם זו ממש התעלות. אני לא אומר מה שכבר אמרו, רק אציין שהביצוע של הפרטים השוליים דווקא הוא ממש מצויין. אני מתכוון לקהל, לתפאורה והקונסטרוקציה ... להתענג על זה. מבטיח, לכשיגיע, מקום של כבוד בסלון. תזכירי לי באיזו תוכנה את עובדת? פשוט יש כמה דברים "טכניים" שהייתי רוצה לשאול אותך.

e m i l y

New member
../images/Emo9.gif

וואו, תודה תודה, ממש כיף לקבל כאלה תגובות ממקצוענים שכמותכם. אני עובדת אך ורק עם פוטושופ(5.5 ) כן אני חזק ב"לואוטק"

magman

New member
מצוין

אתמול הגיע ליידי במקרה הגיליון הזה של עכבר העיר ומייד אמרתי לעצמי שזה מזכיר לי ממש את הסגנון שלך. כמו שכולם אמרו כבר, קונצפט מעולה, עבודה מעולה, המשיכי כך

moshikgulst

New member
גם אני פוטושופי 5.5!

אז מה דעתך שנקים קבוצת תמיכה לאנשים כמונו? אני צופה הצלחה אדירה...

הגרזן

New member
נפלא ועליז

בהחלט אחד האיורים המוצלחים שניראו בזמן האחרון בפורום ומחוצה לו, אבל היה כדאי לחשוב שוב על המשמעיות המיגדריות שמשתמעות מסיגנון הדמות הראשית

ראו מה

New member
נראה מקסים (אפילו יותר) בדפוס

שילוב מצויין של רעיון וטכניקה!

למעלה