חדש טוב אז באתר יש תמונת שבוע חדשה ומצחיקה הסקר - תענו עליו -חחחחחחח וחדשות ו...........
J joelgirl New member 22/9/03 #1 חדש טוב אז באתר יש תמונת שבוע חדשה ומצחיקה הסקר - תענו עליו -חחחחחחח וחדשות ו...........
¥ ¥EleVatioN¥ New member 23/9/03 #2 האתר שלך?../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif כל הכבודדדדדדדד *רצה לחרוש עליו*
C Chuchit New member 23/9/03 #3 דנית יפה אתר מושקע../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif את מוציאה לשם שלי פרופיל גבווההה יוווו יפה מאוד דנית. יוווו קוראים לך דנית שיווווו טוב אז.. ביי דנית כאן הסתיימה ההודעה דנית.. נ.ב דנייתתת יווו קוראים לך דנית נכון יוווו יאאא ביי דנית
דנית יפה אתר מושקע../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif את מוציאה לשם שלי פרופיל גבווההה יוווו יפה מאוד דנית. יוווו קוראים לך דנית שיווווו טוב אז.. ביי דנית כאן הסתיימה ההודעה דנית.. נ.ב דנייתתת יווו קוראים לך דנית נכון יוווו יאאא ביי דנית
¥ ¥EleVatioN¥ New member 23/9/03 #4 חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif
J joelgirl New member 23/9/03 #5 תודה תודה חברה כן האתר שלי וכן קוראים לי דנית חחחחחחחח תודה רבה חברה!!!!!!!! I LOVE YOU