חד וחלק, לתורתי * אין סתירות !!! *
(החלק השני מדיון מרתק שהיה לפני כ 3 שנים): אבי, אני מהמר ששנת בריאת העולם היא... 17/5/2000 21:16 ערני ----------------------- 1919. שנת חוזה וורסאי, והופעת החזיונות אותם קיבל צייר קטן ואלמוני, חייל פצוע לשעבר ממחלמת העולם הראשונה, הוא אדולף היטלר. בכל מקרה - לנצח שם כאן טיעון, אשר מבחינה לוגית אי-אפשר להפריכו! אם קיים אלוהים, והוא אינו מוגבל בכוחו, הרי שביכולתו לברוא את העולם ולשתול את הכל. בקשר לשנת 1919 הפסדת בהימור,טיעונך השני צודק בהחלט 17/5/2000 22:6 לנצח לנצח - יש סתירות בתאוריה שלך... 20/5/2000 2:22 ערני ----------------------- מדוע עב"מים יצילו את המשיח? מדוע מלאכים הם יצורים בעלי בשר ודם הזקוקים לטכנולוגיה מתקדמת, אם יש את אלוהים להצילו? ושאלה חשובה נוספת - מדוע נברא העולם רק כעת, רק לפני חורבנו, ולא כאשר הוא ביצע את כל ההליך והפרוצדורה הארוכים? תבין ידידי - זה שהיה לך חלום כל כך חזק, אך אין לך ביסוס בו. אנא הגד לי דבר עתידי, אשר איננו קשור לימי העתיד, אשר יכול להיות מעשי ומובן אצלנו - כמו האם ירצחו את ראש הממשלה, או האם שמעון פרס יהיה נשיא וכדומה. רק תן דבר אחד (ללא קשר לימות המשיח...). ובכלל - אם המשיח מסתובב אצלנו (הרי תיכף הגאולה) - האם הוא יודע על שליחותו? מדוע תהיה מלחמת גוג ומגוג אם אלוהים יופיע ברוב הוד ובצורה מרעישה, ותהיינה התאבדויות המוניות מכל אלו שלא האמינו בו? למי יהיו כבר אינטרסים במלחמה כזו? כשאתה מספר דבר, אנא חשוב על כל הפרטים והמנע מסתירות. לערני: * אין סתירות!!! * , על חייזרים ועוד:... 20/5/2000 14:5 לנצח ----------------------- "אמת" יש רק אחת. בכל יתר האמיתות והתיאוריות הגרנדיוזיות יש סתירות. כאן אין. כי אני מציג את האמת האוניברסלית היא האמת, ואין לא היו ולא יהיו לה שום סתירות. המצב הוא שרבים בדומה לך ערני, שלא מודעים לכלל האמת, מוצאים כביכול סתירות, אך אלה נובעות מחוסר הידיעה ערפל ודעות קדומות שעדין לא התגברו עליהם ורבים משתמשים בהקדמות הכוזבות שלהם כדי לשפוט דבר עוד לפני שיודעים להבינו וממהרים לקרוא את התמונה ללא הפרטים החסרים שעדיין לא הוצגו במלואם ומכריעים על סמך זה את קביעתם הלא נכונה. ולכן חכם יהיה מצדם לשאול קודם את כל השאלות שנראים להם כסתירות, ולאחר מכן לקבוע עובדות . ועכשיו אשיב לשאלותיך: -תוכניתו של אלוהים הקדושה למען חיי הנצח למען האדם, בנויה על ציר הזמן הנצחי הנע במעגלי המחזורית הנצחית של בראשית ואחרית וחוזר חלילה. כידוע לכולנו, בגלגול הזה אנחנו אחרי מצב בראשית, ולידיעתך, מתקרבים למצב אחרית. במצב זה מתרחשים דברים רבים ועצומים שבעיני האדם הרגיל לחיי היום יום "המשעממים", זה יראה על טבעי. אך ערני היקר, זה טבע השמור למצב האחרית כמו שהטבע הוא ומאלוהים היה ולא כהרגלינו במצב הבראשית. כך בסוף האחרית האלוהים שולח את מלאכיו בצורת אדם או חייזרים, כדי שימלאו את תפקידם הנורא, יטפלו במשיח ויעשו את מה שמיועד להם לעשות ולא אפרט חוץ מלרמוז שהצלחת המעופפת היא "מכונת זמן". ומדוע כך נוהג אלוהים ולא בהוקוס-פוקוס? , כי לא מחשבותיו מחשבותיכם ולא דרככם דרכיו. וכל דרכיו דרכי היגיון וכינור כמו שאמר דוד המלך, למרות שכלל רוב האנושות לא תופסים את זאת. וכך רצונו כי הוא אלוהים. אך אל דאגה ערני, בקרוב סודות יתגלו וכולם ידעו את השם כמים לים מכסים. -לשאלתך מדוע נברא העולם רק כעת וכדבריך לפני חורבנו, התשובה היא: האלוהים הוא הבורא. הוא ברא וקובע את החוקים לכל, הוא המשטר של החוק והסדר ביש, וכדי להנציח זאת, ובמטרה שכל זה "יעבוד" וחלילה ללא שום תקלות ולנצח נצחים ובהתחשבו באדם החוטא מטבעו ובנשמתו הנצחית ובשאר המצבים החיוניים לחיי הנצח של האדם במחזוריות הנצחית שהאלוהים חוקק, ברא כך את העולם ולא אחרת וירא כי טוב מאוד. לא כתוב וירא כי מושלם, אלא וירא כי טוב מאוד, לעולם האלוהים לא היה בורא עולם מושלם כי העולם והאדם חייב להיות המשלים אותו את* האלוהים הוא המושלם הוא השלם *. יש עוד דבר להגיד בקשר לזה והוא בעניין הטוב והרע, אך אשאיר זאת לפעם אחרת. בקשר למשיח, בוודאי שהוא יודע בקשר לשליחותו והוא גם יודע שיש סדר ותקופות לדברים ששאלת ובוודאי שזה לא באותו הזמן. אני מנבא את עיקר הדברים שברומו של עולם בחשיבותם המכרעת לאנושות כולה, * את הקרדינאלים בלבד * ולא את אלה שחשובים לך כעיקריים. וסדר התרחשותם של דברים קרדינלים אלה מכאן ואילך כך הם: השמועות, התגלות השם בביאת המשיח הוא המוכיח הוא המבשר, "תקופת משיח", סיום תקופתו ומלחמת גוג מגוג וחורבן הבית (העולם) יום הדין הגדול והנורא ולגיהינום בעולם המוות, ולאחר זה תחיית המתים בעולם הבא והלאה.... וכל זה למעני, למענינו ולמענך וזה כי למרות ייצר הרע שטבוע באדם, למען חייו טבוע ייצר זה, כמו יתר היצרים שבו, והאינטרס העליון הוא של האלוהים ממידת הדין החסד והרחמים שבו כדי להבטיח את החיים לעד במעגלי המחזוריות הנצחית ולמען האדם. בברכה: |s | * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s | אוקיי 20/5/2000 15:37 ערני ----------------------- כפי שאמרתי - אי אפשר להפריך את טיעוניך לגבי בריאת העולם וכן לגבי הסיבות, כי הרי מדובר באלוהים כל יכול וואווו - לא להאמין 21/5/2000 0:35 אריק
[email protected] וואלה! פורומים http://myforums.walla.co.il פורום: םיינוליח-םייתד תאריך: 2000-05-21 17:41:23.420 מאת: mashnez נושא: טוב, הוא לא מזיק כולי נרעש ונרגש לנוכח הגילוי שעתיד לשנות את גורל האומה והעולם. ובנתיים, בזמן שאני כוסס ציפרניים וממתין להתגלות המיוחלת, אני מוכרח להודות, שזה אפילו משעשע מעט, מה שאי אפשר להגיד על חברים אחרים בפורום.