חדש

• פותח הנושא m8m8
  • פורסם בתאריך

m8m8

New member
חדש

למכירת כרטיסים SECA 2 http://free.hostdepartment.com/futuredigital/tele.htm TELEPIU

BlackAdder1976

New member
מאוד מעניין.......

שלום החברה הזאת שמוכרת את הכרטיס היא מאוד מוכרת.....אבל מאוד מאוד מאוד מוכרת....... והיא מוכרת כרטיסים פיראטים כבר שנים......ויש להם מוניטין ולא ניראה לי שהם יציעו כרטיסם שלא עובדים,מקווה שאני לא טועה. האם זה באמת יכול להיות ??? האם החגיגה חוזרת ??? אבל חוזרת בענק עם ההוטבירדים החדשים !!!!! אבל עדיין קשה לי להאמין. להתראות

הכרטיס הוא רק לחבילה האיטלקית

ממילא לרוב האנשים בארץ אין אפשרות לקלוט אותה וממילא מרבית הערוצים הם רק באיטלקית.

m8m8

New member
telepiu עובר ל HB 7

חבילת TELEPIU עוברים ל HB 7 החל מדצמבר 2002 כניראה יעבירו 2 TRANSPONDER ל HB 7 בי

martinez

New member
לא רק! הכרטיס טוב גם לטקילה!!!!

כן, הם מוכרים כרטיסים גם לחבילה הספרדית שגם היא משדרת בסקה 2! הבעיה היחידה היא.. המחיר. 300$. בסכום הזה כבר אפשר לעשות מנוי חוקי דרך חבר בספרד, לא? http://free.hostdepartment.com/futuredigital/taq2.htm

תיזהרו מכל האתרים האלה שמוכרים

כרטיסים לא חוקיים : - אין להם כתובת בשום מקום !

m8m8

New member
C+SPAIN

בדך כלל כל מנוי חוקי של CANAL PLUS SPAIN הרואה את כל החבילה אבל את TAQUILLA כי הערוצים באלה PPV בספרד ( שירותי סרטים בתשלום ) האתר הזה מוכר כרטיס כולל גם את PPV של TAQUILLA בי

BlackAdder1976

New member
בקשר לאתר

שלום העניין הוא לא אם אנחנו קולטים או לא קולטים את החבילות...... החדשות הן שמציעים כרטיסים פיראטים לסקה 2 !!!!!!!!! ומילה בקשר לאתר- אני מכיר את האתר לא מהיום,כבר כמה שנים שהאתר מציע כרטיסים פיראטים,האתר מאוד מפורסם ואמין ולא נראה לי שהם ימכרו כרטיסים מזוייפים... אני מכיר אנשים שקנו כרטיסים מהאתר הנ"ל והכרטיסים עבדו מצויין !!!! להתראות

JEK1

New member
בקיצור מה שאתה אומר זה ....

שיכול להיות שבאמת פרצו את סקה 2? אם אתה תתחיל להאמין, אז בטח שאני אאמין =)

BlackAdder1976

New member
מה שאני אומר

שלום מה שאני אומר הוא שהאתר הנ"ל הוא אתר אמין,לא כמו האתרים האחרים שפרסמו שיש להם כרטיסים לסקה 2. יותר מזה אני לא מעז להגיד....אני ידוע כמנחוס אמיתי.....
להתראות

למעלה