חדש.

חדש.

ערב טוב חברי פורום יקרים,

אני חדש.
זאת אומרת,חדש פה.
מה שבעצם אומר שאני לא מכיר אף אחד מכם...אבל בהחלט אשמח להכיר.
מי שרוצה מוזמן להציג את עצמו ולומר שלום יפה:)

אני בן 23 מירושלים,חרדי לשעבר,לומד בת"א עובד בירושלים ובעיקר אוהב ועוסק במוזיקה.

משום מה יש לי את התחושה שלכתוב הודעה בפורום יוצאים בתפוז זהו שלב שכל יוצא עובר אותו במוקדם או במאוחר: )

אצלי דוקא השלב הזה נשמר לסוף התהליך.
אני כבר כמה שנים מחוץ לעולם החרדי ועדיין לא היה לי את האומץ לכתוב פה הודעה..אין לי מושג למה.

במהלך השנתיים האחרונות ניסיתי לבנות לי מעגל חברתי הבנוי מחילונים מלידה ולהתערות בתוכם כאחד מהם..רק לאחרונה
הבנתי בעצם שלעולם לא אהיה אחד מהם.
מה שהביא אותי למסקנה שהאנשים שיוכלו להבין אותי הכי טוב ושצריכים להיות המעגל החברתי הראשון שלי
אלה דוקא אותם אנשים שחוו את אותה החויה שלי פחות או יותר.

ובנימה חיובית זו,

תודה על הבמה,מקוה להנות פה:)

ברוך הבא :)

שלב מבורך בדרך.

ברוך הבא ובטח תוזמן למפגשי פורום וכד'
יש קהילה של יוצאים גם בירושלים וגם בתל אביב
אז בטוח תשתלב פה ובכלל :)

Sonic hedgehog

New member
ברוך הבא

אני כתבתי את ההודעה הראשונה שלי פה בערך 7 שנים אחרי היציאה, לפני כן הייתי משוכנעת שיוצאים הם בעיקר שבבניקים כפי שהטיפו לי בעולם החרדי.
אני מצאתי שיש דברים שרק יוצאים יהודים יבינו, יש דברים שכל מי שיצא ממסגרת שמרנית יותר יבין (רק לפני כמה ימים פגשתי מישהי מכת האיימיש שמאמינה בדת אבל לא בדרך החיים, לא לדבר על כך שחצי מהאנשים שאני מכירה הוריהם שמרנים או דתיים יותר מהם) ויש כאלו שרק ישראלים יבינו. כנראה שמה שאני מנסה להגיד שחברה מגוונת זה טוב ומעניין ונחמד שיש מישהו שיודע בדיוק על מה אתה מדבר אבל זה גם לא ממש הכרחי.

תתחדש

אני מאמינה שכמוך יש עוד כאלה שמגיעים לכאן בסוף התהליך שלהם. תמיד כיף לצרף חבר חדש למשפחת היוצאים הוותיקים ואם אתה אומר שאתה מוזיקאי אז אתה מתמנה רשמית לאחראי על המוזיקה במפגשים, גם הירושלמיים וגם התלביבים במיוחד שאתה יכול להגיע לשניהם אז אין לך תירוצים...

אל תסמוך עלינו בעניין

ותכתוב ותשתתף כאן ואז תראה גם הודעות על מפגשי הפורום (הטישים) ותבוא בכיף.

ברוך הבא ברוך הנימול לשמונה.

אגב, התובנה הזו שהמעגל החברתי אמור להיות אנשים שחוו את אותה חוויה אנשים לפעמים מגלים הרבה זמן אחרי שהם כבר עמוק עמוק בתוך היציאה.

וכבר דיבר על זה בחור חכם ונחמד היום אצל יעל דן למי ששמע. ומי שלא שמע שיבקש ואלנקק.

pokeret

New member
ברוך הבא

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב?

כבד אותנו בלינק בבקשה:)

למעלה