חדש :)

Lyuval246

New member
חדש :)

היי קוראים לי יובל... בקיץ האחרון עברתי קורס דיבוב בנלס ואם מישהו צריך אותי לפאנדאבים אני יכול.

amityosovich

New member
שלום יובל D:

ברוך הבא לפורום. יהיה נחמד אם תספר על עצמך קצת...בן כמה אתה, מאיפה וכאלה... ואם תוכל להראות לנו קטע שלך מדבב שנדע מה הקול שלך... אני עמית, בן 18.עברתי קורס בנלס לפני שלוש שנים ומאז אני מדבב באולפנים השונים. ברוך הבא D:

yotam2233

New member
הו הו! ברוך הבא....

יו יוו עידו2.. אה.. יובל, ברוך הבא!!!! תעשה פה חיים בפורום, יש אחלה בחלה אנשים :] אם תעלה איזה קטע שלך מדבב או אפילו קצת שישמעו את הקול שלך זה יעזור לבחור אותך לפאנדאבים! על החתום, אני המלך.

Hawkgirl

New member
ברוך הבא~

אני רותם~ וכמו שאמרו לפני נשמח לשמוע אותך בדיבובים קצרים אם תוכל להעלות כדי להכיר את הקול שלך~

YoakeChan

New member
אהה זה יובל!

לא הבנתי איזה יובל זה בהתחלה XDDD ברוך בואך לפורום! D: תבלה פה ותהיה פעיל, ותעלה דברים שלך באמת!

Lyuval246

New member
אממ

אני בן 12 מפתח תקווה אממ פגשתי די הרבה מדבבים בכנס האנימה האחרון אפילו שבכרתי לפני את יותם ושחר... את הקטע דיבוב שלי שתשמעו אותי אני יעלה יליוטיוב כאני יוכל..

Hawkgirl

New member
הא, אתה הצוציק הזה שהיה איתנו?

ליד הוואנאבי מאבטחת קרציה ההיא שאמרה לנו לא לצעוק והעזה לגעת בי ואמרתי לה שתוריד ת'ידיים? אפ'חד לא נוגע בי בלי הסכמה שלי |:

Hawkgirl

New member
וואי... להיזכר בזה ממש הביא לי ת'עצבים~

סססססססס'אמאאאא שלהההההההההההההה #&%$#&%$&#&%$#

porky169

New member
אההה זה הוא!../images/Emo134.gif

(כן, נפל לי האסימון בדיליי עצום XP)

barak97

New member
שלום יובל! ../images/Emo13.gif../images/Emo40.gif

קוראים לי ברק, אני גם מפ"ת! יכול להיות שאנחנו מכירים?

foxi943

New member
שחר חחח

שחר, איכשהו את מכירה את כל החדשים שבאים לפה, ואיכשהו הם קטנים יותר, זה אומר משהו?? חחח נ.ב. אני עדן :) גמאני יחסית חדש, אבל לא נורא :p

1MEiitar5

New member
היי יובל!

זאת מיתר.. אםם אתה לא זוכר עברת איתי את הקורס!! XD אשמח לדבב איתך מתישהו. אהה, פתחת במקרה משתמש ביוטיוב? ^^

Lyuval246

New member
היי :)

כן אני זוכר אפילו שחיפשתי אותך פו ולא ראיתי.. פתחתי משתמש אבל הוא ''ליופי'' בינתיים-(עד עכשיו) וכן גם אני אשמח לדבב איתך משהו כמו לפני חודש וחצי XD

למעלה