חדש
ה השהם האפל New member 21/6/02 #2 מה עם הציור של ה... דרואיד אלף קשת אלף קוסם דרואיד זוג זוטונים והחצי-אורק אמרת לי שאתה באמצע לפני כמעט חודש! (אני לא כועס. זה רק נראה ככה )
מה עם הציור של ה... דרואיד אלף קשת אלף קוסם דרואיד זוג זוטונים והחצי-אורק אמרת לי שאתה באמצע לפני כמעט חודש! (אני לא כועס. זה רק נראה ככה )
S Sabre Runner New member 21/6/02 #3 יפה מאוד. ההצללה עובדת יפה והחרב עשויה טוב. לעומת זאת, הפנים נראות מוזרות. אני לא בטוח מה בדיוק לא מסתדר לי אצלם. אני חושב שזה החסך בקווי מתאר.
יפה מאוד. ההצללה עובדת יפה והחרב עשויה טוב. לעומת זאת, הפנים נראות מוזרות. אני לא בטוח מה בדיוק לא מסתדר לי אצלם. אני חושב שזה החסך בקווי מתאר.
ה השהם האפל New member 21/6/02 #4 הציור, משום מה... מזכיר לי את המשחק/סרט/ספר Zelda נ.ב עם כבר מדברים על זה למישהו יש את השיר פתיחה בלי המילים (רק המנגינה) היה לי פעם וזה נמחק לי ובקאזה יש את הקובץ רק אם המילים
הציור, משום מה... מזכיר לי את המשחק/סרט/ספר Zelda נ.ב עם כבר מדברים על זה למישהו יש את השיר פתיחה בלי המילים (רק המנגינה) היה לי פעם וזה נמחק לי ובקאזה יש את הקובץ רק אם המילים