חדש!

Inoni

New member
חדש!

היי מאדר פא@$ טוב האמת שזה לא הסגנון שלי... אז רק היי אני ינון, בן 29 (יש פה בכלל אנשים בגילי?), גיליתי את WT ממש מאוחר, אבל אני מפצה על כך... כל הזמן שומע אותם ברכב ובכלל... אני גם אוהב את נייטוויש והצטערתי שלא הלכתי להופעה שלהם... אבל יש לי שאלות למי שכן הלך (כי אולי זה יהיה דומה בהופעה הקרובה של WT). אגב השיר האהוב עלי הוא............... It's the fear... פשוט מושלם ובכלל כל הדיסק הזה אדיר, מתנגן אצלי ברכב (מערכת רצינית עם מגבר וסאב והכל...) קבוע. אז תגידו, אני לא ממש המעריץ האופייני של הלהקה הזאת ודומותיה... (אני חושב), אני מהאנשים היותר רגועים שאוהבים הרבה סוגים של מוזיקה ובעיקר לחן יפה ועוצמה (מה שלא חסר ל-WT), קודם כל רציתי לשאול אם בהופעות פה בארץ מישהו כמוני יוכל להנות?? ובשביל זה אני צריך איזה איזור VIP או משהו, כי דוחק, זיעה, סיגריות ובלאגן בקיצור זה לא אני... אני בא לשמוע ולראות ולא לסבול תוך כדי... אני לא מחפש אווירה של קונצרט כמובן, אבל גם לא תהו ובהו, אז מה אתם אומרים? תודה לעונים... ינון.

ברוך הבא! :)

יש את חנה שקצת יותר גדולה ממך וכמה בסביבות 20 וקצת אז אתה לא חייזר בפורום. P: לגבי עניין ההופעה, זה תלוי. אם אתה לא אוהבת את הדוחק, הזיעה, הסיגריות והבלאגן (גם אני לא, דרך אגב) כנראה שVIP זה באמת מה שמתאים לך. קח בחשבון שבVIP יש יותר אוירה של לשבת מול הטלויזיה (אני מניחה...) כי לא מרגישים את הטירוף של *להיות* בהופעה וזה הרבה יותר רחוק מהבמה, כך שגם רואים פחות טוב. כמובן שיש את העניין שאין מי שיסתיר לך. P: אני יכולה להתחרפן כשצפוף לי (והמילה 'צפוף' לא קרובה ללתאר מה הולך בהופעות כאלה), אבל אין סיכוי שבעולם שאני אוותר על לנסות להגיע לשורה הראשונה בהופעה. :)

Inoni

New member
תודה!, אז יש VIP?? כי לא הייתי בטוח...

אבל את אומרת שה-VIP דווקא מאחור? חבל... כי כן חשוב לי להיות קרוב ולהרגיש, רק לא על בשרי
זה לא שאני לא יכול לעמוד ממש בתוך הקהל, אני דיי גדול (בטח ליד נערים ונערות) ולא מפחד מדחיפות, השאלה היא כמה מטורף זה נהיה... ואני מבין שהרבה... גם לא בא לי להרגיש חריג ולעמוד בין כל הילדים... מה לגבי כרטיסים? כבר החלה המכירה?? תודה! ינון.

הVIP הוא מעין מרפסת גבוהה מאוד, ממש

מאחור אם אני לא טועה. הממ כנראה שיהיה פוגו ודחיפות נוראיות ושטויות כאלה, אם אתה גדול אתה תעמוד בזה ואולי תוכל אפילו להחזיר P: אבל אני לא יודעת להגיד לך כמה מטורף זה יהיה וכמה זה יפריע לך. דווקא לא כולם יהיו ילדים, בגלל שהלהקה ותיקה יש גם מבוגרים שאוהבים אותה. בטח יהיו הרבה גם בסביבות הגיל שלך. עדיין אין מכירה של כרטיסים. מניסיון עבר, המכירה מתחילה בערך 3-4 חודשים לפני ההופעה. :)

Inoni

New member
ומה מצב העישון? ממש נורא או נסבל?

תודה על כל התשובות לשאלות הרבות!

הממ נראה לי שקדימה פחות מעשנים, פשוט כי

צפוף מדי ובטח לא מצליחים להדליק את הסיגריה
אבל כן מעשנים, לא זוכרת כמה בלתי נסבל זה היה. ובבקשה :) שמחה לעזור ^^

Inoni

New member
טוב אחרי שביררתי מה זה פוגו אני חושב שאני אלך

על ה-VIP...
לא בא לי לקחת חלק במשהו כזה... ולא כי אני חושש לעצמי (1.85 מטר 95 קילו) זה פשוט לא נראה משהו נחמד... וזהו?? רק צדיקה אחת מאחלת לי ברוך הבא?? יש מצב שאתם מתחילים פה איזה שירשור הכרות לחדשים?? אני משאיר לכל אחד להחליט מה לכתוב על עצמו... ינון.

Learn To Fly

New member
זה לא כזה נורא

נגיד בנייטוויש כולם מקדימה היו מעוכים כמו חבורה של סרדינים אז בפוגואים כולם פשוט נפלו על כולם, אני דווקא נהנתי
ומקסימום אם יש פוגו מתרחקים קצת...

Inoni

New member
טוב אותי לא יזיזו... סתם יתנגשו ויציקו כמו

יתושים... לא סתם קוראים לי הקיר או החומה כשאני משחק כדורסל כשאנשים לא קטנים שאין להם יותר מדי טכניקה פשוט דוהרים קדימה ונכנסים בי ואז עפים בחזרה אחורה...

ZuLi90

New member
ברוכית ככרובית! ../images/Emo140.gif

שנים לא אמרתי את זה

Ice Queen 7

New member
היי, ברוך הבא ^^

זוהר כבר ענתה על הכל אז נשאר רק לאחל השתלבות נעימה P: VIP זה ממש רחוק מהבמה, בטח לא רואים משם טוב וכמו שהיא כתבה זה נשמע דומה ללראות טלויזיה.. אבל אם החלק הזה לא מפריע לך אז באמת עדיף לך VIP ולא להמחץ בקהל.

A t a s h i

New member
ברוך הבא, תהנה. :]

בקשר ל-VIP - ידיד שלי היה ב-VIP בהאנגר בהופעה של נייטוויש, והוא התחרט על זה. הוא אמר שהיה סאונד טוב, וכמובן שאף אחד לא דחף אותו שם.
, אבל הוא אמר שזה רחוק מדי והוא פחות נכנס לזה ככה. מצד שני, קרוב לבמה באמת יש המון דחיפות וכאלה, אז אולי לך ה-VIP דווקא כן יתאים. הממ, וסיגריות דווקא לא זכור לי שכזה הטריד אותי. :X הצפיפות והדחיפות זה החלק הכי גרוע בלעמוד קרוב, לדעתי. אבל מבחינתי זה שווה את זה.

Learn To Fly

New member
ברוך הבא:)

אם אתה רוצה ללכת להופעה ומעוניין לצאת משם בחיים אני ממליצה לך לעמוד בסוף ולהנות. זה אפשרי

Inoni

New member
תודה לכלום! טוב יש עוד זמן להחליט לאן ללכת...

ואני בטוח אעקוב פה כי נראה לי משום מה שאתם תהיו הראשונים לדעת מתי תחל מכירת הכרטיסים... אגב עוד אופציה שחשבתי עליה זה ללכת להופעה שלהם בחו"ל... מה דעתכם? איך הקהל שם? פחות/יותר מופרע?? איזו מדינה הכי לפלפית??
מישהו פה היה בהופעה שלהם בחו"ל ויכול לספר?? ינון.

בחו"ל תרבותיים יותר XD

סתם, אין לי מושג. מאיה הייתה בהופעה של אוונסנס בגרמניה וטענה שהיו אנשים דוחים שדחפו חזק וכאלה. זה תלוי ברמת הפריקים. באופן כללי נראה לי שמעריצי ווית'ין עדינים יחסית למטאליסטים אחרים.

TheImpactBoy

New member
שלום ינון ../images/Emo13.gif

החבר'ה כבר ענו לך... אני רק אברך אותך, ואקווה שתמשיך להגיב. אגב, its the fear אחד הגרועים לדעתי...

למעלה