חדש...
שלום
החלטתי להצטרף לפורום אחרי שיחה עם חבר ואחרי ניתוח של המצב העצמי שלי בתקופה האחרונה. קראתי בעבר את "באדולינה". אני מתכוון לקרוא את "הסוד" כשיזדמן לידי. היו לי מספר תקופות שהאמנתי בתפיסה הזאת שאנחנו יכולים לשנות את המציאות ואנחנו קובעים אותה בעצם בדרך מחשבתית, וזה עבד לי יפה מאוד, אבל בכל אחת מהתקופות הגעתי לנקודה שדברים התחילו להתפקשש לי ופשוט הפסקתי להאמין בזה. עד ששוב קרה משהו (בד"כ שיחה עם אדם מסויים או מספר שיחות) שהחזיר אותי להאמין בתפיסה הזאת. כרגע אני מרגיש שאני מתקרב שוב לתקופה כזאת. חיכיתי לזה כבר כמה זמן
רק שעלו לי כמה שאלות אחרי השיחה עם החבר ההוא. התפיסה הרי אומרת שאם אתה מאמין שמשהו הוא שלך, אתה מאמין שיקרה משהו מסויים והמוח שלך כבר מקבל את זה כסוג של "ברור מאליו" שזה יקרה, זה קורה. אותו דבר שלך. אם אתה באמת רוצה אותו בלב שלם ומאמין שהוא שלך. תקנו אותי אם אני טועה.. במידה ואני צודק, אני רוצה לתת דוגמא היפותטית. מצטער מראש על החומרניות פשוט זו הדוגמה שעולה לי לראש. אני למשל יודע שאני רוצה שינחתו אצלי 6000 דולר בתיבת הדואר. כרגע אני לא באמת רוצה את זה, לפחות לא מספיק, בשביל שזה יקרה אז זה בכל מקרה לא יקרה. אבל נגיד שהייתי רוצה את זה באמת ובתמים, והייתי מאמין בלב שלם שזה שלי, ה6000 דולר האלה, והייתי כבר מרגיש אותם בידיים שלי ויודע כבר מה אני אעשה איתם ומתי אני אקבל אותם ואיך, התפיסה בעצם אומרת שאותם 6000 דולר ימצאו את דרכם לתיבת הדואר שלי? ובמידה שכן, יכול להיות שיסתבר לי בדיעבד שאותם 6000 דולר היו שייכים למישהו אחר? למשל באורח פלא למישהו בארץ רחוקה, או לחילופין בעיר קרובה, נעלמו 6000 דולר מחשבון הבנק והועברו לתיבת הדואר שלי? ואז בעצם יוצא שהמחשבות שלי פוגעות במישהו אחר? או ש6000 הדולרים הללו צצו משום מקום והגיעו אליי? השאלה באה כמשל כמובן לדברים אחרים. תודה לעונים 
שלום