-**חדש**-

SpongBobit

New member
ברוך הבא ! הנה רשימת שירים מומלצת ../images/Emo8.gif

1. Schrei 2. Durch den Monsun 3. Leb die sekunde 4. Rette Mich 5.Freunde bleiben 6. Ich Bin nich' ich 7. Wenn Nichts mehr ghet 8. Lass uns hier Raus 9. Gegen Mienen willen 10. Jund und nicht mehr jugendfrei 11. Der letzte tag 12.Unendlichkeit 13. Beicht 14. Schwarz 15. Thema #1 1. Übers ende der welt 2. Totgeliebt 3. Spring nicht 4. Heilig 5. Wo sind eure hände 6. Stich ins glück 7/ Ich brech aus 8. Reden 9. Nach dir kommt nichts 10. Wir sterben niemals aus 11. Vergessene kinder 12. An deiner seit (Ich bin da)o 1. Scream 2. Ready, set, Go! 3. monsoon 4. Love is dead 5. Don't Jump 6. On the edge 7. Sacred 8. Break away 9. Rescue me 10. The last day 11.Forgotten children 12. By your side ויש עוד כמה, הם לא באלבומים XD

SpongBobit

New member
ושתמע גם את Hilf Mir Fliegen

אני ממש לא אוהבת את הקליפ של Schrei

אוף ביל וטום מתנשקים צרפתית אם איזה שתי מכוערות ראיתי אלף פעם את הקליפ כדי לראות אם זה באמת הם וזה הם או שלא טוב לא משנה אבל זה בכול זאת קליפ מגעיל ושיר שולט

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif DDDDD:

XD. גמאני לא שמעתי את יכולה להסביר לי גם ?
|לארצינית|

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif כן זה 2 בנות ! ואז אחרי זה רואים את בי

ל מסתכל עליהן מהצד , לא שמת
? אבל זה בקליפ של סקרים לא של שראי .. בשארי אפחד לא מתנשק אם אנלא טועה. הבנת ?

Tsuf love Bill

New member
בטח שבשראי מתנשקות !

יש שם את הקטע עם הלסביותת ...... יש גם בשראי וגם בסקרים ... \=

dorkiflitz

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

דור, 16 וחצי מנהריה
ותשמע שירים אקראיים שלהם, במילא הכל יפה
השתלבות מהירה

Leb Die Sekunde

New member
אחלה, עכשיו אפשר להגיב

ברוך הבאDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: *מתגאה בכשרון עשיית רגשות אשם לאנשים שמביאה אותם לפורומים מסוימים* אז אממ ברוף הבא וכמו טלל השתלבות מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאגניבה ואני לא אציכ את עצמי[עם הדגש על א' עם יסמין^^תקרא את ההודעה] ואמממ זהו *חוזרת לשיחה על טלל* ותשמע שוב את אוברס!! ושראיי ואמממ אני ישלח לך שירים אולי
עםה יהיה לי באלי עליך
מוחעאהאהאהאהאהא אני רעה אנד איי לייק איט
XDDDD האא טלל שלחה הודעה הלכתי להמשיך את הסיפורDDD: אולי אני יעלה אותו אחרי זה? נאאאא הי איז טו מ'ץ יפה פור דיס פורום חחח סתם אהה לידע כללי זה לא קשור אליך מתן!! כי אתה לא כתבת אותי בסיפור עם טלל כי אתההה אשם!! זה על טום,ביל,טלל פראנקי ואנוכיD: וטלל כותבת מהמם והיא חייבת לכתוב פנקיייקים~~! "אדיוס" XD

למעלה