חדש,

noam270

New member
../images/Emo187.gifתאשים את מרשמלו שפותח פה על לאה!

מרשמלו זה איכסה

גל גדות

New member
אני אשם? סליחה!

אני כולה הצטרפתי לכאן ולאה מהרגע הראשון שאיזה חצי דקה לא הייתי כאן קראה לי שקרן ואמרה שבטח עזבתי ושעבדתי על כולם וכל זה סתם בלי שום סיבה
רגע סליחה בגלל שהייתי בפורום רוני ופרשתי שזה כבר משהו אחר.. כאילו הבנו יש לך משהו להגיד לי סבבה שלחי מסר ותסתמי ת'פה אבל מכאן ועד להיכנס לפורום להשמיץ אותי יחד עם חברות שלך ולהאשים אותי יש גבול גם לכמה שאני מוכן לסבול ממישהי שעד היום בבוקר לא ידעתי את שמה
אני התחלתי
אני אשם
לא נועם אני זה שקיללו אותו סתם כי הוא חדש וכי מישהי וותיקה החליטה להתעלק עליו ואת כמו משרתת הלכת אחריה והתנפלת עליי חצופה! פחחח אז אני חדש? ואת לא בן אדם!

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo4.gif

אמרתי לך שקרן בקומונה של ליטל , מה אתה מביא את זה לפה? /:

adidasabc

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gifהריב הזה לא מוביל לשום מקום והוא

סתם מעצבן אתכם, אז עדיף לסגור אותו עכשיו...

Yarinv

New member
רינת, תמחקי בבקשה את השירשור

זה כבר ממש לא מתאים.

ילד רע 16

New member
די לריב י'דפוקים! חחח :S

אפשר לחשוב, מה אתם יורדים עליו? כולה חדש בפורום מה כולם קפצו? לא יודע איך הוא שר ונראה ולא מזיז לי אבל כולה בנאדם הגיע, לא הייתם רוצים שיתנפלו עליכם. האמת שאין לי ממש מושג על מה הריב..באמת לא קראתי את התגובות שלכם, אולי בגלל זה אני לא יודע אבל נושאי ההודעות זה מספיק

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifצודק../images/Emo3.gif, אתם לא באמת יודעים מי הוא

ומה הוא, ואם תשימו לב כולכם רבתם איתו רק כי לאה אמרה עליו משהו, וכמו שאתם יודעים לכל מקרה יש שני צדדים, אז זה לא פייר לשפוט אותו ככה.

גל גדות

New member
כולם אני מסביר מה קרה וזה הודעה אחרונה בנושא,

אני הייתי בפורום רוני והייתה חבורת ילדים שכינוי את עצמם "הרוצחים" והציקו לחבורת ילדים וזה לא העיקר הקיצר אני כל הזמן רבתי איתם בגלל שהם קיללו להם חופשי אז הם נתפסו עליי כי אמרתי להם לעוף.. הצטרפתי לפורום רוני גם ניסיתי להפעיל שם עשיתי פעילות וכל מיני: זה או זה, אסוציאציות ועוד.. חבורת "הרוצחים" נכנסה וקיללה אותי עד שכבר היה נמאס לי אז עזבתי את תפוז ולא הייתי באמת בתפוז בערך 4 ימים שבהם דיברתי איתם שפרשתי אחד המשחק "מסע בזמן" שבין היתר השתתפה בו לאה בוטל אחרי כמה ימים שהם החליטו שהם יורדים ממני חזרתי לתפוז אבל ידעתי שאם אני אחזור לפורום רוני אחרי שפרשתי לא יקבלו אותי חזרה ובצדק אז הצטרפתי למקומות אחרים אחד מהם הוא פורום "הנפילים", לאה ראתה שאני הצטרפתי לפורומים אחרים אחרי שאני פרשתי מפורום רוני ואמרה לכולם שאני אפתח משחק ואעזוב והפכה גם את מה שקרה בפורום רוני למעין סטיגמה ואמרה כאן אחרי יום אחד שכתבתי בו הודעה אחת כי הייתי בשדה תעופה ועם אמא שלי שאחרי שבועיים וחצי חזרה מארה"ב תפסה על זה מעין טרמפ וישר קפצה עליי שאני משקר ושעזבתי ונעלמתי וזה גם עיצבן אותי כי בגלל שהיא ותיקה ואני חדש כולם עברו לצד שלה ואני שבקושי 2 ימים כאן כבר עשו לי ניתוחי אופי.. מעצבן משהו, לא? והסברתי את זה ללאה גם בקומונה של ליטל אבל היא בכ"ז ממשיכה מתישהו אני צריך גם להחזיר לא לשבת בצד ולתת לה להכפיש את שמי, אנלא צודק? מקווה שתנסו להכיר אותי בתפוז כמו החברים שלי שלא שפטו אותי מהרגע הראשון ואולי ביום מן הימים אני אגיע למפגשים אדבר איתכם במסנג'ר \ ICQ ונהיה חברים אבל שאתם מתחילים לגבי בגישה של: הוא מעפאן וסטיגמת לא רציני זה קצת קשה מקווה שהבהרתי את הצד שלי
יום נעים

טוב זה ברור

גם אתה וגם לאה עשו טעיות זה לא משנה אם הם מוצדקות או לא .וכמו שאמרו טובים ממני טעיות זה אנושי...ומטעיות לומדים ואז אני לא משאימה אף אחד אני מקבע שלאה ואתה תעשו סולחה

למעלה