חדש,

N ר ש N ל i

New member
חדש,

אני חדש בן 12.5 מיישוב רעות ואני רואה "הנפילים" דרך האינטרנט עד פרק 15 ואז אני אראה כבר בקיצור סדרה שווה חבל"ז אני מקווה להשתלב
בר

N ר ש N ל i

New member
אתה יכול לראות הסבר בקומונת ליטל רוזנצוויג

ומצטער פשוט זה מרגיז אותי שאנשים מדברים עליי

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהאייסיקיו דופק לי תמחשב

אבל אני אגיד פה , ומצידי שכולם יקראו את זה , פשוט לי נמאס ממנו. הוא הצטרף בפורום רוני 4 פעמים , וכל פעם בתור "חדש". פעם ראשונה בתור N י ל ק י , אח"כ בתור ב ר ו נ י , אח"כ בתור N ר ש N ל ן ואז שוב בתור ב ר ו נ י הוא מפעיל את הפורום ככה בימים הראשונים ואז עוזב איכשהו.. זה מעצבן. וככה הוא עושה בכל הפורומים , נדמה לי אין פורום שהוא לא עבר.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifמה מעצבן בזה שהוא מפעיל את הפורום?../images/Emo2.gif

N ר ש N ל i

New member
תראי את דעותייך תשאירי לעצמך

אנין בן אדם ואני ב-2 קומונות שאני מנהל ב-2 פורומים של סדרות ושאני אוהב ובקומונה של שחקנית שאני אוהב זה שיצא במקרה שאת בפורום שאני נמצא בו ובקומונה שאני בה לא נותן לך את הזכות להשמיץ אותי אין לך בושה

noam270

New member
../images/Emo187.gifהלו מרשמלו! תרגיע! ../images/Emo191.gif

גם חדש וגם מתכסח עם הוותיקים?! תרגיעעעעעעע!~!~!@#!$!%!@$! אל תסתבך איתי
ואעוהוההההאעהההההה
אממ....הייתי רצינית....תרגיע את הפיוזים, אתה לא ממש מבין את מצב העניינים... אתה חדש הם ותיקים, הם היו פה הרבה לפניך אז אם לא נאה לך או יש לך בעיות אם כמה מהם תפתור אותם או שתתחפף!!!!

noam270

New member
../images/Emo187.gifאני לא מרוקאית!הוא ממש עיצבן אותי!

המרשמלו הדביק הזה...

digikids

New member
מה שמזכיר לי..

שמאתמול אסור לי לאכול דברים דביקים (כמו מסטיקים וטופי..) בגלל שהתחלתי אתמול על הרסן שלי

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo201.gif

אבל רסן זה לא רק בלילה? ולי יש גשר ואני אוכלת כל מה שבאלי ולא קורה לי כלום
כבר לפניי חודש היו צריכים להוריד לי אבל אני לא רוצה
. בכ"מ , בהצלחה? P:

digikids

New member
אממ כן רסן זה רק בלילה..

אבל כל הזמן יש גומיות בין השיניים שאסור עד יום שני הבא שיידבקו באיזה מסטיק מרושע

למעלה