חדש !!! שמי טל עבודי.. בן 14 מפתחת תקווה !! ואני מעריץ שרוף של ריאנה !!|
ט טל עבודי New member 30/8/07 #1 חדש !!! שמי טל עבודי.. בן 14 מפתחת תקווה !! ואני מעריץ שרוף של ריאנה !!|
M MasTic77 New member 31/8/07 #10 חחח ../images/Emo6.gif גם את בת 16? גמאנייי חחח חשבתי שאת יותר גדולה
פ פרה של שוקולד New member 31/8/07 #12 אני קטינה....אתמול רק עשיתי ת.ז../images/Emo6.gif אומנם היתי בת 16 לפני אבל מזל טוב לי ת.ז מוזרה....הפספורט לא משו חחחח..יצאתי חומה קצת יותר ממה שאני שבעצם אני לבנה(קצת)
אני קטינה....אתמול רק עשיתי ת.ז../images/Emo6.gif אומנם היתי בת 16 לפני אבל מזל טוב לי ת.ז מוזרה....הפספורט לא משו חחחח..יצאתי חומה קצת יותר ממה שאני שבעצם אני לבנה(קצת)
M MasTic77 New member 31/8/07 #13 חחח לא נורא ../images/Emo8.gif אני גם הייתי אמורה לעשות ת.ז. מזמן אבל לא היה לי כוח ללכת לעשות חחח
פ פרה של שוקולד New member 31/8/07 #14 זה בול 5 דקות חחחח... באה לוקחת מספר יושבת קוראים לך אחרי שניה בדיוק את באה מביאה 2 תמונות פספורט,ת.ז של אחד ההורים וזהו...ממתינה 2 דקות הוא קורא לך ומביא לך את ה-ת.ז במקום
זה בול 5 דקות חחחח... באה לוקחת מספר יושבת קוראים לך אחרי שניה בדיוק את באה מביאה 2 תמונות פספורט,ת.ז של אחד ההורים וזהו...ממתינה 2 דקות הוא קורא לך ומביא לך את ה-ת.ז במקום
M MasTic77 New member 2/9/07 #16 חחח אני יודעת... הבעיה שאני כ"כ עצלנית שאין לי כוח אפילו לצלם תמונות פספורט וללכת עד לאיפה שעושים ת'תעודות זהות... חוצמזה מה אני יעשה בגיל כזה עם ת.ז.? חחח גם ככה אין לי מה לעשות איתה
חחח אני יודעת... הבעיה שאני כ"כ עצלנית שאין לי כוח אפילו לצלם תמונות פספורט וללכת עד לאיפה שעושים ת'תעודות זהות... חוצמזה מה אני יעשה בגיל כזה עם ת.ז.? חחח גם ככה אין לי מה לעשות איתה
W West Doll New member 2/9/07 #17 וואי../images/Emo6.gif אני זוכרת שאני עשיתי ת.ז. פעם רציתי לעשות הכל על השניה שיכולתי! כאילו, שניה אחרי יומולדת 16 לרוץ לת.ז., שניה אחרי 16 וחצי לרוץ לעשות תיאוריה למרות שעם התיאוריה נתקעתי שנה אבל מזה משנה...העיקר שעכשיו יש רשיון
וואי../images/Emo6.gif אני זוכרת שאני עשיתי ת.ז. פעם רציתי לעשות הכל על השניה שיכולתי! כאילו, שניה אחרי יומולדת 16 לרוץ לת.ז., שניה אחרי 16 וחצי לרוץ לעשות תיאוריה למרות שעם התיאוריה נתקעתי שנה אבל מזה משנה...העיקר שעכשיו יש רשיון
H HaDaRoSh New member 31/8/07 #15 ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif