חדש!!.

חדש!!.

משה חן, בן 11 וחצי מבאר שבע. חולה על חיפה.. שונא את עידן טל הבוגד! מקווהה להשתלב, יומטוב
.

R E k

New member
למה לשנוא אותו?

למה בוגד? אני בטוח שכל מי שהיה באותו מצב כמוהו היה בוחר בית"ר

מעניין כי נדמה לי שיניב קטן עשה בדיוק ההפך...

והוא ויתר על איזה 100-150 לפי הפרסומים שהיו אז.... וחוץ מזה אם הוא באמת היה אוהב את המועדון כמו שהוא טען, הוא היה מוותר על 20-30 אלף דולר, בטח ובטח בסכומים הגדולים שהוא מרוויח אותם כי ככה יש לאותם 20-30 אלף דולר פחות משמעות.

R E k

New member
ההבדל בין ההצעה של חיפה ושל בית"ר

היה 30 אלף? אתה בטוח?

אני אגיד לך למה

כי טל בא להתאמן לפני כחודש במכבי חיפה ונתן להבין שהוא רוצה לחזור ובלה בלה בניגוד לזנדברג שאין לי עליו דבר

נדב לב 27

New member
עידן טל

אני מבין טוב טוב את עידן טל. כמה שנים נשאר לו לשחק??? 20-30 אלף דולר זה גם משמעותי לעידן טל. חלילה קורה לו משהו פציעה או משהו כזה, והוא פורש? חיפה או בית"ר ישתינו לכיוון שלו? עידן שחקן מצוין ואני מאחל לו הצלחה לאן שלא ילך. { אבל מאוד הייתי רוצה לראות אותו לובש את המדים הירוקים מהכרמל }

Olympic Hero

New member
גם במקרה של פציעה הוא מקבל את הכסף.

והוא הרוויח סוכמים ענקיים לאורך כל הקריירה שלו, ככה שהוא יכל להרשות לעצמו לוותר על הסכומים האלה. וגם יש לו בית קפה בבעלותו חוץ מהכדורגל. כסף לא היה המניע המרכזי שלו...

yarivlevi

New member
הוא היה יכול לקבל תפקיד מקצועי במועדון

אחרי הפרישה אם הוא היה בנאדם

ברוך הבא

דודי, 14 תכף, פ"ת אל תשנא את עידן טל, הוא עשה את החושבים שלו, אל תשכח כמה טובות הוא עשה לנו
.

P a z i T 2

New member
ברוך הבא

אני פזית הוא השחקן שהכי אהבתי בחיפה..ואין מה לשנוא אותו, בכל מקרה צריך לנסות להבין אותו, למרות שהוא איכזב, אותי לפחות. תהנה

למעלה