חדש

play boy5

New member
לא לעשות כלום

תמשיך לחיות כרגיל בלי שינויים ותהיה בקשר עם הרופא המטפל שלך אשמם את תהיה איתנו כאן נכיר אותך תשתתף איתנו בהכל אני היתי מבקש ממך לספר קצת על המקרה שלך על הרגע הראשון שנודע לך על הנשאות ולמי הודעת לחבר לאמא ? בפורום תהיה חזק מאד חזק חמוד תתחיל לדבר בלי פחד כולנו כאן משפחה אחד

pozpaz

New member
שלום לאנירוצה..

מצד אחד צר לי שהצטרפת לשורות הסטטיסטיקה.. מצד שני - ברוך הבא למועדון האקסקלוסיבי! כאן אתה מקבל ביטוח +... כרטיס חבר +... הכל פלוס!!! דבר ראשון, קח נשימה ותירגע! אני יודע שזה נראה מבהיל וקשה... אבל אתה חייב להירגע. דבר שני, ממי קיבלת את ההודעה? לאיזה בית חולים הפנו אותך? אתה צריך להתחיל בטיפול או השגחה של רופא המטפל בתחום... בין אם איכילוב או תל-השומר... או היכן שאתה מתגורר... יעזור ל מאוד גם להתקשר לועד למלחמה באיידס... יש להם יועצים נהדרים... ונשא הדגל שייך ולעד והוא אחד ממנהלי הפורום והוא יכול לעזור לך המון - אם רק תתן! קח לך את הזמן - אני יודע שזה שוק... אני הייתי בדמעות במיטה במשך יומיים - חשבתי שעולמי נגמר. אחרי זמן מה.. ולי לקח את הזמן שלי (יותר מדי אפילו) להבין שזה באמת לא נורא כמו שעושים מזה.. זה היום מוגדר כמחלה כרונית ואתה יכול לחיות עד שיבה טובה. כמובן שאני לא מציע את זה לאף אחד.. אבל רוב הנשאים כאן - גילו חיים שלמים והערכה מחודשת לחיים מאז שהם גילו. לא לחינם יש לנו את ה+ ליד... אתה חייב לראות את זה כ+... להתחיל לחיות... להתחיל להרגיש ולחוות באמת. אל תיעלם!!! - תמשיך לכתוב כאן... יש כאן אנשים נפלאים שייעצו לך, יעזרו לך, יחבקו אותך ובעיקר יקשיבו לך. תמשיך לכתוב כאן.. שתרגיש נוח - יש לנו גם קבוצת מפגש דרך הפורום... אתהמוזמן לפמות אלי בפרטי גם במידה ואוכל לעזור - אעשה יותר מכך.. חזק ואמץ!!

למעלה