חדש

חדש

שלום אני חודש. על מיוז שמעתי לפני שנה בערך והיא אחת הלהקות! השירים האהובים עלי ביותר הם : Butterflies & Hurricanes Thoughts Of A Dying Atheist Apocalypse Please Stockholm Syndrome Hysteria. New Born Bliss Plug In Baby רציתי לשאול שתי שאלות: אתם מכירים את שני השירים של מיוז(לא שלהם במקור) cant take my eyes off of you House Of The Rising Sun ומתי תהיה ההופעה בארץ?יש על זה פרטים ? מקווה להנות כאן

בוקר טוב חדש ../images/Emo13.gif

אממממ קודם כל ברוכים הבאים, שמחים לקבל אותך אני לוטם
אחלה שירים כתבת שם, ממליצה לך בחום על כל ארבעת האלבומים (וגם על הביסיידים). הסיכוי שתמצא שם שיר שאתה לא אוהב הוא סיכוי קטן מאוד
כן, מכירים את השירים, ואני אישית פשוט מתה על הביצועים האלה!!! לגבי ההופעה- אם תרד קצת למטה תראה שירשור שלם של שאלות. בקיצור- תהנה פה איש

וולקאם (:)

אני מייט, אחלה מועדפים
וכן, אנחנו מכירים את הקאברים:) ההופעה תהיה ב-1/2.10 בפארק הירקון, אי אפשר עדיין לקנות כרטיסים ויהיו פרטים בהמשך יולי. התאקלמות מהירה

CitizenErased

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

כמו שכבר אמרו, יש לנו שרשור עם כל המידע שיש על ההופעה בארץ בינתיים, למטה. אני מאמינה שכולם מכירים את הקאברים, העליתי אותם בקובץ יחד עם כל שאר הביסיידים שלהם שלא ניתן להשיג על דיסקים בארץ לא מזמן ואני אעלה שוב בקרוב
אז מה השם שלך? שלא נצטרך לקרוא לך איש הקש

למעלה