חדש!

Targaryen

New member
חדש!

היי כולם,אני חדש,ואני מתחיל את סופת החרבות כרך ב'... Catelyn ,התאוריה שלך נראת לי מאד הגיונית,אפילו יכול להיות שהיא נכונה,ואולי אפילו,רק עכשיו חשבתי על זה, בקשר לבעיית המראה של טיריון שדומה לאביו,אולי טיווין וג'ואנה הם אחים,או קרובי משפחה,אולי ג'יים,סרסיי ואולי טיריון הם תוצאה של גילוי עריות? וגם איך יכול להיות שלטיווין כל כך אכפת ממותה של ג'ואנה? הוא בטוח יכל למצוא מישהי אחרת בשבילו לא?מתי שהוא צריך להפסיק עם האבל, "אם טיריון הוא בנו של אאריז, הרי שג'יים קטל את אביו של טיריון, בעוד שטיריון קטל את אביו של ג'יים. ואם זה לא התגלמות האמירה לאניסטר תמיד משלם את חובותיו, מה כן?" אולי ג'יים ידע על זה שאאריז הוא אביו האמיתי של טיריון? אולי ג'יים נקם את מותה של אימו? אבל זה לדעתי זה לא הגיוני...כי אם ג'יים ידע הוא היה צריך להרוג את טיריון...אבל יכול להיות שבגלל שג'יים גבר על דרקון אחד למה שלא יצליח לגבור על השני? לדעתי צריך לחשוב על זה...

היי

טיווין וג'ואנה הם קרובי משפחה... בני דודים או משהו לטיווין אכפת מג'ואנה... אי אפשר להאשים אותו על כך שהוא התאבל עליה ג'ים לא יודע על זה... מתישו בספר השלישי, ג'ים מספר על הסיבה שלו... חכה ותגלה אני מציע שתסיים לקרוא את הספר הרביעי לפני שתחזור לקרוא פה... יש פה ספוילרים לא מסומנים ברוך הבא

Catelyn

New member
אוי ואבוי, לא היית צריך לקרוא את זה

אתה חייב לסיים לפחות את הספר השלישי כדי להבין את התיאוריה לאשורה וכדי לא להרוס לעצמך עם ספויילרים. ומאוד כדאי לך גם לקרוא גם את הספר הרביעי לפני שתתחיל לקרוא ולכתוב כאן בפורום. אל תחשוב שמגרשים אותך... פשוט יש פה המון ספויילרים לכל הספרים וחבל שתהרוס לעצמך את הקריאה. רק שתדע: טייוין וג'ואנה הם בוודאות לא אחים, הם בני דודים (ג'ואנה גם הייתה לאניסטר) - זה נאמר בספרים. ג'יים, סרסיי וטיריון הם לא תוצאה של גילוי עריות. ג'יים בטוח לא ידע שאאריז הוא אביו של טיריון (אם זה אכן נכון, בינתיים לפחות זה רק בגדר תיאוריה), הוא אפילו לא חשד. גם טיריון לא. לא בטוח שאפילו טייוין עצמו באמת חשד בזה. ג'יים לא נקם את מותה של אימו - היו לו סיבות אחרות להרוג את אאריז, שתקרא עליהם בהמשך. אני מציעה לך לסיים את הספר הזה לפחות ורק אז לקרוא את התיאוריה - אתה תבין אותה הרבה יותר. בכל אופן, ברוך הבא

למעלה